Furcsa foltok a testemen orvosolhatóak?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy évben 63 májfoltom keletkezett. Az utóbbi két hétben abból 23. Az újabbak egyre csak nőnek, és nőnek, napról napra látszik ahogy nő. A legnagyobb mérete egy tenyérnyi. Félek, mert nem tudom lemosni, kentem kamillással, de nem hat, nagymamám frucinákot adott, de az sem volt jó...2011. okt. 28. 11:33
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Orvos látta már? Mert ha ilyen ütemben jönnek elő akkor már rég el kellett volna menni vele orvoshoz.
Lehet, hogy Neurofibromatózis.
2/4 anonim válasza:
Azonnal orvoshoz ember!!!!!!!!!!!!!!
3/4 A kérdező kommentje:
59 éves vagyok, nem merek elmenni orvoshoz. Utcára is csak akkor megyek ha kell
2011. okt. 28. 16:32
4/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed eleget éltél, akkor ne menj orvoshoz. Lehet bőrrák is, amit tudnak kezelni, ha orvos látja és megvizsgál. De egy 59 éves embert ne kelljen győzködni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!