Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Többi lent
Szerelmes vagyok az egyik pincérbe szerintem észre vette hogy sokat járunk oda bulizni sőt mindig csak oda... ezen a héten direkt foglaltattam asztalt is hogy beszélhessek vele.Nincs barátnője..Mit csináljak hogy kezdjem el a beszélgetést?
amúgy én 17 ő meg 21
Csak flörtölj vele. Ha bejössz neki úgyis levágja, hogy mit akarsz.. és vissza térek a mondat elejére, ha bejössz neki, akkor kezdeményezni fog. Meg legyen már tökös.. ne neked kelljen ott "harcolni" érte.
Am azon elgondolkoztál, hogy lehet nem csak neked jön be a srác? Ilyen helyen dolgozó pasival nem jönnék össze... mert túl sok a ******* ... akik nem nézik, hogy a másiknak van-e valakije. Persze kettőn áll a vásár.. meg hűséget fogad, nem vakságot, de úgy bár bulizni se lehetne normálisan.. mindig azt néznéd, ki aza csaj, akivel éppen dumál vagy nevetgél..
Nemtudom :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!