Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim?
Azt írtad, már jó páran próbálkoztak. És mi lett?
Elbuktak? :)
Egyébként milyen magas vagy?
Az egyik barátnőm mindössze pár centivel alacsonyabb, mint én. Ha felveszi a magassarkú cipőjét, szinte fölém nől. :)
(182 cm vagyok)
Abban tényleg igazad van, hogy bizonyos embereknek van egyfajta kisugárzása. Nekem is van, úgy hívják ezt, pozitív kisugárzás. A magabiztosságból is ered egy ilyen.
Egyszer felmentem egy társkeresőre. Nem azért, mert a valóságban nem tudnék ismerkedni, csak kíváncsiságból. Már akkor is volt társam, méghozzá egy gyerekkori szerelemből kialakult kapcsolat, akivel aztán felnőttkoromban újra találkoztam, és összejöttünk.
Lényeg az, hogy a társkeresőn három lány írt, abból az egyikük egy Magyarországon élő orosz nő. Szép szőke, meg kedves, csak egy kicsit töri a magyart. Vele elkezdtem levelezni, aztán találkoztunk is. Azóta tartom vele a kapcsolatot, és naponta ír, hogy mikor fogunk újból találkozni, mert ő már nagyon várja.
Egyszóval nem értem, miért vonzódik ennyire hozzám, pedig egyszer meg is mondtam neki, hogy csak barátkozni szeretnék vele. Azt mondta, hogy azért akar engem, mert romantikus típus vagyok, és velem jól érezi magát.
Szóval érdekes, ahogyan a nők gondolkodnak.
Hát pont egyforma magasak vagyunk :D
Lehet még nem találtad meg az igazit,ahogy én sem ;)
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!