Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim?

Figyelt kérdés
Magas vagyok és azt mondják, hogy szép is. Akárhányszor megyek az utcán megnéznek a fiúk, vagy szemeznek velem. Mégsem vagyok elszállva magamtól, normális vagyok és nem viselkedek r*bancosan. Örülnék, ha lenne vkim, aki nem néz ki rosszul, normális és megegyezik a zenei ízlésünk (bár az részletkérdés). Velem van a baj, hogy nincs barátom?

2013. jan. 28. 20:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Még mi vagyunk felszínesek? Ti vagytok azok, akik csak a külsőt nézitek :P
2013. jan. 29. 07:49
 32/43 anonim ***** válasza:
193/87?
2013. jan. 29. 15:45
 33/43 David82 ***** válasza:

Azt írtad, már jó páran próbálkoztak. És mi lett?

Elbuktak? :)

Egyébként milyen magas vagy?

Az egyik barátnőm mindössze pár centivel alacsonyabb, mint én. Ha felveszi a magassarkú cipőjét, szinte fölém nől. :)

(182 cm vagyok)

2013. jan. 29. 20:11
 34/43 David82 ***** válasza:

Abban tényleg igazad van, hogy bizonyos embereknek van egyfajta kisugárzása. Nekem is van, úgy hívják ezt, pozitív kisugárzás. A magabiztosságból is ered egy ilyen.

Egyszer felmentem egy társkeresőre. Nem azért, mert a valóságban nem tudnék ismerkedni, csak kíváncsiságból. Már akkor is volt társam, méghozzá egy gyerekkori szerelemből kialakult kapcsolat, akivel aztán felnőttkoromban újra találkoztam, és összejöttünk.

Lényeg az, hogy a társkeresőn három lány írt, abból az egyikük egy Magyarországon élő orosz nő. Szép szőke, meg kedves, csak egy kicsit töri a magyart. Vele elkezdtem levelezni, aztán találkoztunk is. Azóta tartom vele a kapcsolatot, és naponta ír, hogy mikor fogunk újból találkozni, mert ő már nagyon várja.

Egyszóval nem értem, miért vonzódik ennyire hozzám, pedig egyszer meg is mondtam neki, hogy csak barátkozni szeretnék vele. Azt mondta, hogy azért akar engem, mert romantikus típus vagyok, és velem jól érezi magát.

Szóval érdekes, ahogyan a nők gondolkodnak.

2013. jan. 29. 20:28
 35/43 anonim ***** válasza:
Képet kérünk
2013. jan. 29. 22:40
 36/43 anonim ***** válasza:
David82, kisugárzás nem létezik, te egyszerűen csak jól nézel ki. Találkozni is ezért akar veled, nem pedig azért, mert olyan romantikus vagy. Ha valóban az lennél, az taszítaná a nőket.
2013. jan. 30. 08:15
 37/43 anonim ***** válasza:
Képet kérünk,Képet kérünk,Képet kérünk,Képet kérünk,Képet kérünk,Képet kérünk,Képet kérünk.
2013. jan. 31. 05:39
 38/43 David82 ***** válasza:
#36 válaszoló: Az a helyzet, hogy nem nézek olyan jól ki. Átlagos külsejű vagyok. 30 éves vagyok, és 25 éves korom alatt nem is volt barátnőm. Ha meg össze is tudtam hozni egy randit, mindig elbaromkodtam. Volt, mikor úgy mentem el, hogy megittam két üveg sört. Képzelheted, a lány milyen véleménnyel volt rólam, amikor egy ócska sportruházatban megjelentem, és dőlt rólam a sörszag. Szerencsére ez az idő is elmúlt.
2013. jan. 31. 19:23
 39/43 anonim ***** válasza:

Hát pont egyforma magasak vagyunk :D

Lehet még nem találtad meg az igazit,ahogy én sem ;)

25Ffi

2013. febr. 4. 14:43
 40/43 anonim ***** válasza:
én ugyanúgy vok fele, csak fordítva, 16 f
2013. febr. 17. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!