Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim?
Figyelt kérdés
Magas vagyok és azt mondják, hogy szép is. Akárhányszor megyek az utcán megnéznek a fiúk, vagy szemeznek velem. Mégsem vagyok elszállva magamtól, normális vagyok és nem viselkedek r*bancosan. Örülnék, ha lenne vkim, aki nem néz ki rosszul, normális és megegyezik a zenei ízlésünk (bár az részletkérdés). Velem van a baj, hogy nincs barátom?2013. jan. 28. 20:47
1/43 anonim válasza:
Ragaszkodsz hozzá, hogy magasabb legyen nálad? Mert ha igen, azzal a magad dolgát nehezíted meg.
2/43 A kérdező kommentje:
L/17
2013. jan. 28. 20:48
3/43 A kérdező kommentje:
hát.. legalább olyan magas legyen mint én, ha nem is magasabb
2013. jan. 28. 20:48
4/43 anonim válasza:
Mert ahhoz az is kell,hogy valaki oda menjenhozzád
5/43 anonim válasza:
Hát ismerkedj aztán csak lesz valami :) 22/F
6/43 A kérdező kommentje:
már jópáran próbálkoztak, nem ezzel van a baj szerintem
2013. jan. 28. 20:50
7/43 A kérdező kommentje:
utolsó: nemtudom:) nem vagyok az a kezdeményezős fajta
2013. jan. 28. 20:50
8/43 anonim válasza:
Mert túl válogatós vagy, és csak a legjóképűbb fiúk érdekelnek.
9/43 A kérdező kommentje:
ez azért nem igaz, mert nem arra megyek, hogy ki mennyire néz ki jól, hanem, hogy mennyire fog meg a kisugárzásával:)+ tény, hogy van egy karakter, ami eltud nagyon varázsolni, de azok nem a szépfiúk:)
2013. jan. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!