Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/L nincs barátom (pasim), soha nem is volt, velem lehet a baj? Ez normális?
Nincsenek ám igények... :D
Vársz még egy 5-8 évet, talán az IGAZ szerelem is rád talál. Én mit szóljak 21 évesen?!
valószínűleg nem veled van a baj.
manapság sajnos félnek a fiúk attól,hogy a lányok körében már-már divattá vált a próbálkozók hangos megalázása,hülyítése és ettől tartva a fiúk nem mernek kezdeményezni... emlékszem még általános iskola 8.osztályában volt egy lány,akiért éltem-haltam,az volt az első "igazi szerelmem",nagyon jóba voltunk,aztán egyszer elmondtam neki,mit érzek,és beadta nekem,hogy ő is szeret,meg satöbbi maszlag. nagyon boldog voltam,még nem egy hét után megjelent a fiúja,akiről semmit nem tudtam,és 2 haverjával jól összevertek,hogy szálljak le a csajról...
nekem ennyi tapasztalat elég volt,azóta sem kezdeményeztem egy lánynál sem,és szerintem jó ideig nem is fogok...
ezek után mindenki vonja le a tanúlságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!