Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/L nincs barátom (pasim), soha nem is volt, velem lehet a
baj? Ez normális?
Csak azért ne akarj mgadnak barátot, hogy "menőzzél" a többiek előtt, meg versenyez velük!
Amúgy nem lehet, hogy azért mert csúnya vagy? Kép esetleg priviben, hogy véleményt mondjunk? :)
2012. dec. 21. 14:00
Ha nagyon akarsz, akkor kiraksz magadról egy sokat sejtető képet ide, és máris lesz egy csomó pasi aki jelentkezni fog. Igaz mindegyik 30-on felüli pedómaci lesz, de legalább a statisztikád javul :)
Amúgy 15 évesen még ráérsz :)
2012. dec. 21. 14:04
Nekem 17 évesen jött el. Nem késtem le semmiről. 4 évig tartott a kapcsolat. Én is vártam, míg a fiú lépett. Egy évet szemeztünk, többször lett volna alkalmam kezdeményezni, nem tettem. Végül összeszedte magát, és utólag elmesélte hogy jobb volt így, így igazán férfinak, hódítónak érezte magát. Akkor jöttünk össze, amikor mindketten megértünk rá. Felesleges rohanni. Annál jobb, mikor megéled! :) Baj meg végképp nincs veled :) csak ma kapkodni menő. Csak pont a lényeg veszik el így.
2012. dec. 21. 14:12
Veled van a baj, mert csak a legjóképűbb fiúkat veszed észre.
2012. dec. 21. 14:13
Remélem nem is lesz egy ideig még. 15 éves vagy. Pasikhoz nő illik nem leány :)
2012. dec. 21. 14:33
Hát a lányok így gondolják hogy a fiuknak kell kezdeményezni.. csak ezzel az a baj hogy a mai fiúk ezt fordítva gondolják és ha a lány nem kezdeményez hagyják a pi**ába kiszemelnek egy új lányt.. Különben nem baj az hogy még nem volt barátod.. nekem hamarabb volt de ennek fiatalabb korban semmi értelme hogy őszinte legyek.. Ilyenkor még az van ha összejösz valakivel és másnak tetszik a párod beindulnak a kavarások és így nem lesz sokáig tartó kapcsolat. Ráérsz még..
2012. dec. 21. 16:25
Már a kérdésből is látszik, hogy te még k.rvára éretlen vagy!
2012. dec. 22. 02:01
pont ez az.. látod, te normális vagy, rendes kapcsolatot akarsz, ezért nem volt még. a veled egykorú ribik pedig bárkivel járnak, csak, hogy legyen pasijuk. ne irigyeld őket!
2012. dec. 23. 11:35
13:59 na az ilyeneknel meg tudom erteni ha nem mernek kezdemenyezni...:( annyira tudom utalni az ilyen sunyi, alattomos csajokat...:/..szegéény, még meg is vertek..:(
Egyb nyugi majd idovel eljon aminek jonnie kell..:) ne izgulj:P ne akard gorcsosen mert akkor tuti nem fog osszejonni..:) sok sikert!!
16/L
2012. dec. 23. 22:41
Egyáltalán nem Veled van a gond...
Próbálj nyitni néhány fiúra aki tetszik (jelezz nekik) mert sok rendes fiú erre vár (köztük én is)...
Az ideje pedig csak Tőled és csakis Tőled függ, amikor jónak látod...
17/F
2012. dec. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések: