Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim?

Figyelt kérdés
Magas vagyok és azt mondják, hogy szép is. Akárhányszor megyek az utcán megnéznek a fiúk, vagy szemeznek velem. Mégsem vagyok elszállva magamtól, normális vagyok és nem viselkedek r*bancosan. Örülnék, ha lenne vkim, aki nem néz ki rosszul, normális és megegyezik a zenei ízlésünk (bár az részletkérdés). Velem van a baj, hogy nincs barátom?

2013. jan. 28. 20:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
34%
Szóval,ha én rendes,kedves,sokszor aranyos,karakteres,erős belső kisugárzású,vicces vagyok,de csak 170 centi,már nem is kellek?Mert akkor igencsak makacs és ettől válogatós is vagy.
2013. jan. 28. 21:09
 22/43 anonim ***** válasza:
Rakj képet, úgy talán könnyebb tippet adni
2013. jan. 28. 21:12
 23/43 anonim ***** válasza:
Valahogy mégis mindig annak van jó "kisugárzása", aki jóképű és magas :P Nem konkrétan nálad, hanem úgy általában a csajoknál, szal gondolom nálad is.
2013. jan. 28. 21:15
 24/43 A kérdező kommentje:

ahjj... ti fiúk.. komolyan mondom. nagyon felszínesek vagytok:D ezt most nem rosszból mondom, de a rossz tapasztalataitok alapján már támadtok..

jó az ha vki jól nézki, de nem ez a fő.. van aki nem néz ki jól, de mégis van benne egy megfoghatatlan vmi, ezt nem lehet megmagyarázni. volt már, hogy nekem is olyan jött be aki nem volt egy adonisz. ideje lenne a siránkozás helyett túllépni azon, hogy egy lánynak mi jön be és csak magatokat adni

2013. jan. 28. 21:30
 25/43 anonim ***** válasza:
24%
Fúúú ti lányok. Mindig általánosítotok. Pedig én még egy rossz szót nem szóltam, sőt még bunkó sem voltam.
2013. jan. 28. 21:32
 26/43 anonim ***** válasza:
41%
ha fontos a kisugárzás, keress olyat, aki '86 áprilisában született Csernobil környékén. Az övé biztos elég erős.
2013. jan. 28. 22:44
 27/43 anonim ***** válasza:
Merrefelé lehet veled ismerkedni, kérdező? :)
2013. jan. 28. 23:38
 28/43 anonim ***** válasza:
50%

Bocs ha tévedek,de az írásodból kicsit az jött le,hogy te semmit teszel az ügy érdekében,csak várod a sült sast(vagy mit).

Tessék jeleket küldeni,mosolyogni stb..

2013. jan. 29. 00:05
 29/43 anonim ***** válasza:
Képet tegyél
2013. jan. 29. 01:23
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

SAST!!! xDD

Galambot, te marha! :DDD

2013. jan. 29. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!