Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tette ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk még ősszel. Tudom, hogy sok dologban én is hibás voltam, sokszor vittem túlzásba a féltékenykedést stb...ő viszont sokszor viselkedett furán és voltak ügyei , amelyek tényleges okot adtak a bizalmam elvesztéséhez...pl. bulis részegedés, szemem láttára flörtölt egy csajjal...szeretett irkálni facebookon más lányokkal stb...

én nagyon megbántam a hibáimat és reménykedtem, hogy újra összejövünk...

Ez meg is történt, szilveszter után kibékültünk.

Bocsánatot kértünk egymástól stb.

Neki volt egy kalandja e közben...rosszul esett nagyon de ezt is megbocsátottam.

Megígérte, hogy minden más lesz, felhagy az irkálásokkal stb...mondta, hogy az a csaj nem érdekli és , hogy nem kér már senkiből.

Erre kiderült, hogy azóta is vígan tartja vele a kapcsolatot, ugyanúgy irkálnak, jóban maradtak és a csaj nem lett lekoptatva.

én erre teljesen kiborultam, hiszen becsapott és megalazott ezzel.

Nem tudom mire volt jó neki ez...több mint 2 éves kapcsolat...

22 L

2013. jan. 27. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hagyd ott!Minnél többet vársz annál jobban fog fájni.
2013. jan. 27. 15:51
 2/17 A kérdező kommentje:
mar otthagytam, de nagyon rosszul erzem magam emiatt...hiszen en nem zaklattam a szerelmemmel, vartam ra 3 honapig, szenvedtem es remenykedtem...aztan annyira orultem neki, es ez lett a vege
2013. jan. 27. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges ezt folytatni
2013. jan. 27. 15:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az évek nem számítanak mindig...2, vagy 10 év ugyanúgy jöhet egy megcsalás vagy félrelépés ha úgy tetszik.

Te jobban szeretted őt mint ő téged, te bedöltél egyből neki, legközelebb majd nem leszel ilyen hiszékeny.

2013. jan. 27. 15:56
 5/17 A kérdező kommentje:
annyira oszintenek tunt, meg sirtunk is...tudom, hogy szeretett, nem ertem , hogy tehette
2013. jan. 27. 15:58
 6/17 anonim ***** válasza:

jaj áj,

a szerint ahogy írásodból lejön te nagyon oda voltál érte, és ő ezt tudta, érezte. Van egy rossz hírem sosem fog komolyan venni. Ne keres logikát, mert fölösleges. és ha keresne se dőlj be neki, lépj tovább. Ő felötted érzi magát érzelmileg persze és ezzel játszhat. Am kihivás is lehetett hogy mégegyszer megkapjon.. és...nem tudni.

2013. jan. 27. 17:10
 7/17 A kérdező kommentje:

Oda voltunk egymasert...de elszurtuk...nekem o volt az elso, biztosan ez is szamit valamit...neki mar tobb baratnoje volt elottem...

nagyon kivagyok attol, hogy atvagott, es folyton arra gondolok, hogy osszejott a masikkal...persze azt mondta nem akar tole semmit

2013. jan. 27. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:
pszihé. Fáj, hogyne fájna. De ha nem lenne senkije utánad nem fájna, ennyire biztosan nem. Ilyen az emberi természet. Tovább kell lépned és legkevésbé sem rágnod ezen magad. Tudom könnyü innen a forgószékemből írni, de tényleg így van. Idővel jobb lesz. Miután végig gondoltad a történteket s valamelyest letisztult, minél hamarabb zőkkented ki magad ebből az állapotból, annál jobb.
2013. jan. 27. 18:16
 9/17 A kérdező kommentje:
De hat megiscsak o volt a parom...es valami magyarazatot szeretnek talalni erre...az is kiderult h miutan abbahagyta ezt a sexualis dolgot, meg kijart a csajjal parszor , ahigy o fogalmazott, mint ,,egyszeru ismerosok,, nekem mar ez is fura , h minek tokolt vele...a csaj meg nem sertodott meg , hogy mar ugy nem kell neki, ebbol azt szurom le, hogy odaig van az exemert.
2013. jan. 27. 22:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Keresheted a magyarázatot de nincs. Ez történt, fogadd el és lépj tovább. Magad ne hibáztasd hiszen szeretted, érzéseid szerint cselekdtél. Azonban ennek vége. Már látod Te is. Lesz más barátod is még. Még valami, ne nézegesd se a profiljukat (közösségi oldal), és ne foglalkozz a miértekkel. Próbáld mással(ra) lekötni a figyelmed, és idővel elmulik szépen lassan.
2013. jan. 27. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!