Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem?
A barátommal szakítottunk még ősszel. Tudom, hogy sok dologban én is hibás voltam, sokszor vittem túlzásba a féltékenykedést stb...ő viszont sokszor viselkedett furán és voltak ügyei , amelyek tényleges okot adtak a bizalmam elvesztéséhez...pl. bulis részegedés, szemem láttára flörtölt egy csajjal...szeretett irkálni facebookon más lányokkal stb...
én nagyon megbántam a hibáimat és reménykedtem, hogy újra összejövünk...
Ez meg is történt, szilveszter után kibékültünk.
Bocsánatot kértünk egymástól stb.
Neki volt egy kalandja e közben...rosszul esett nagyon de ezt is megbocsátottam.
Megígérte, hogy minden más lesz, felhagy az irkálásokkal stb...mondta, hogy az a csaj nem érdekli és , hogy nem kér már senkiből.
Erre kiderült, hogy azóta is vígan tartja vele a kapcsolatot, ugyanúgy irkálnak, jóban maradtak és a csaj nem lett lekoptatva.
én erre teljesen kiborultam, hiszen becsapott és megalazott ezzel.
Nem tudom mire volt jó neki ez...több mint 2 éves kapcsolat...
22 L
Az évek nem számítanak mindig...2, vagy 10 év ugyanúgy jöhet egy megcsalás vagy félrelépés ha úgy tetszik.
Te jobban szeretted őt mint ő téged, te bedöltél egyből neki, legközelebb majd nem leszel ilyen hiszékeny.
jaj áj,
a szerint ahogy írásodból lejön te nagyon oda voltál érte, és ő ezt tudta, érezte. Van egy rossz hírem sosem fog komolyan venni. Ne keres logikát, mert fölösleges. és ha keresne se dőlj be neki, lépj tovább. Ő felötted érzi magát érzelmileg persze és ezzel játszhat. Am kihivás is lehetett hogy mégegyszer megkapjon.. és...nem tudni.
Oda voltunk egymasert...de elszurtuk...nekem o volt az elso, biztosan ez is szamit valamit...neki mar tobb baratnoje volt elottem...
nagyon kivagyok attol, hogy atvagott, es folyton arra gondolok, hogy osszejott a masikkal...persze azt mondta nem akar tole semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!