Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? és ő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorcy9516 kérdése:

Mit csináljak? és ő miért tette ezt velem? Szerintetek csak kihasznált?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. nemrég megismertem egy srácot unokatesóm haverját 15 éves de a nők álma piercinggel vagyány gyerek.de nem ez a lényeg elkezdtünk facen beszélgetni majd webcamozni msn-en és bevallotta h szeret..utánna megbeszéltünk egy talit de mivel tél van és hideg nem akartam kint fagyoskodni ezért mondtam neki jöjjünk fel hozzám feljöttünk de az egész család ittvolt bemutatkozott jó volt minden.. másnap jött a gond azt mondta hogy ő nem tud szerelemből szeretni engem ezért fejezzük be ezt az egészet de még nálam volt addig ölelgetett csókolgatott..
2011. dec. 19. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
hehe velem egy az egybe ugyanezt eljátszotta egy srác. mondd meg neki, hogy a jók*rvaanyját, és keress valakit, aki megérdemel téged.
2011. dec. 19. 12:30
 2/9 A kérdező kommentje:
az a baj tudod hogy engem nagyon elcsábított azt hittem vele tényleg boldog lehetek...de megpróbálom elfelejteni de nem hiszem h menni fog de azért köszi :)
2011. dec. 19. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Kihasznált, keress olyat aki tudja, h mit akar.
2011. dec. 19. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:

ilyen nincs, hogy neten "bevallja, hogy szeret", max azt hiszi, hogy szeret, vagy még inkább hazudik egyet.

kihasználni meg azt lehet, aki hagyja. most már alakul az élettapasztalatod, de azért segítek: olyan nincs, hogy szerelem első látásra. fellángolás, olyan van, de az igazi szerelemhez ismerni kell a másikat. különben csak egy elképzelt képet szeret(sz), akinek egy kevés része igazi, a többit meg ő képzelte hozzá.

2011. dec. 19. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
hm hát velem az a baj hogy gyorsan beletudok esni valakibe...amugy igen akivel edig beszéltem erről mindenki ezt mondta..de akkor is ha részéről túl gyors a tempó meg fél meg mittudom én miért egyezett bele h jöjjünk be hozzám? és ha csak fellángolás miért csókolgatott egész este?
2011. dec. 19. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:

ha "bele is esel" nem vagy belé szerelmes. esetleg max egy félig-valós embert szeretsz.

azért ment fel, mert könnyen be tudott hülyíteni ezzel a szöveggel, és azt hitte könnyebb menet lesz lefektetni.

most ennyivel is okosabb lettél, lépj tovább, és örülj neki, hogy ennyivel megúsztad.

2011. dec. 19. 14:24
 7/9 A kérdező kommentje:
mondani könnyű hogy lépjek túl de ez nem az első eset 5. fiú ebben az évben aki átbaszott..lehet túl naív vagyok és bedőlök minden kis trükknek.. mondjuk még elég tapasztalatlan vagyok ilyen térn..
2011. dec. 19. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:

sz@r dolog ez, de a tizenéves kort túl kell élni.

ez mindenkinek nehéz, és kimerítő, de ha úgy érted el a 19-et, hogy nem vagy terhes, nem volt abortuszod, nem buktál meg semmiből, leérettségiztél, és nem voltál elvonón, akkor már elmondhatod magadról, hogy jól megúsztad :)

több gyanakvás, és józan ész. más kárán tanul a szerencsés - okos az, aki a sajátjából tud.

2011. dec. 19. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:
hm hát igazad van..csak lépnék már túl a csalódásokon amúgy meg köszi a segítséget : )
2011. dec. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!