Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem?
Néhány randim volt a fiúval, de mind csodás. A harmadik randink úgy esett, hogy pont a szülinapomra, akkor csattant el életem legromantikusabb csókja, és egy gyönyörű lovaglópálcát kaptam tőle.
Volt még néhány randink, én beleszerettem, de mire elmondtam volna, ő közölte, hogy ami elkezdödőtt köztünk, annak szeretne véget vetni...
Mindig figyelmes, kedves volt, szexről nem is esett szó. Lehet az tett be, hogy kb egy hónapja szakított a volt barátnőjével? De akkor minek játszott velem?
Igen, lovagolok. Egyszer elkísért és hallotta amikor az oktatóm mondta, hogy kellene már egy pálca. Erre ő megvette.
Én is úgy féltem, hogy csak egy póttársaság vagyok, nem mertem utat engedni az érzéseimnek, de valahogy mégis beleszerettem és igazam is lett...
En 23 vagyok ő fél évvel fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!