Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem? Mit tehetnék?
A barátommal 3 hónapig voltunk együtt. Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de én tudom, hogy szeretett és én is őt. Tulajdonképpen sok közös van bennünk, így jó párost alkothatnánk. Az az igazság, hogy én az elején (tudom, nem sok idő a 3 hónap) nagyon bizalmatlan voltam, nem tudtam, hogy mit akar tőlem, úgy éreztem, hogy ő többet érdemel. De ő ilyenkor csak kinevetett, és próbált megnyugtatni… Aztán hirtelen minden más lett. Sok problémája van, de mondtam neki, hogy ez engem nem ijeszt el, segíteni akarok. Fordult vele egyet a világ. Kegyetlen lett velem. Azt mondogatta, mondogatja, hogy öngyilkos akar lenni, nincs értelme az életének. Azt mondta, hogy engem sem szeret, nem tud nőt szeretni, és takarodjak az életéből. Én nem ezt érdemlem. Talán még nincsen túl az exén, aki nagyon csúnyán elbánt vele. Így akar visszavágni? Engem tesz tönkre? Tudom, hogy ez neki nagyon nehéz, de nem engedi, hogy segítsek. És ami a legjobban fáj, (mert én is vagyok olyan önző, mint ő), hogy így dob el magától, semmibe vesz. Tönkre fogok így menni. Soha többet nem fogok így megbízni senkiben, és szeretni sem fogok. Mit tegyek? Én szeretem őt. De ha nem is szeret, nem akarom, hogy így legyen vége. Adjak neki néhány hetet, és keressem?
(Sajnálom, ha hosszú és értelmetlen, de muszáj volt kiírnom magamból egy részét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!