Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A baratommal korulbelul masfel honapja szakitottunk. Ot evet es 10 honapot voltunk egyutt. Nagyon csunyan osszevesztunk. Latni se akar. De egyebkent en se nagyon ot. Szornyu dolgokat vagtunk egymashoz. A veszekedes soran a tanyerok es poharak repultek. Nehany hete elkezdtem furan erezni magam, de nen gyanakodtam terhessegre ugyanis Jangee fogamzasgatlot szedek evek ota. Figyelmes voltam es sose maradt ki egy tabletta sem. De azert ma reggeli vizeletbol csinaltam egy dupla tesztet. Mind a ketto pozitiv lett. Nem tudom mit csinaljak... :( Elegge ketsegbe vagyok esve. A babanak ugye attol hogy gyogyszert szedtem semmi baja? En szivesen megszulnem. A baratommal voltak mar kisebb szunetek. Tudom hogy szeret es hogy barmiben szamithatok ra de most hogy elhordtam legutobb mindennek fogalmam simcs hogy mondjam el neki hogy a gyerekunk mar javaban novekszik bennem.:(

22/L

2013. jan. 24. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vehemens a csávó, akkor talán abortuszra se kell menned :(
2013. jan. 24. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Aha:DDD Küld hozzán a gyereket, mi szeretjük a gyerekeket.:DDD

Legalább tanulj már meg igazat beszélni. Szerinted a sok megkeseredett egyedülálló nő, aki magára maradt egy olyan gyerekkel, amivel pasit akart fogni, az nem igy kezdte ahogy te?:DDD Érdekes, mind tabi mellett lett terhes:DD

2013. jan. 24. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Majd pár év múlva gyere vissza okoska, és cseréljünk eszmét, hogy visszanézve a múltba mekkora ötlet volt ez tőled:DD
2013. jan. 24. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Ellentmondásokba keveredsz. Az elején azt írod, hogy látni se bírjátok egymást. A végén meg azt, hogy szeret és bármiben számíthatsz rá? Érdekes!

De egyébként nem ártana közölnöd vele a tényt! Azért ha belegondolsz, akármilyen szemét is volt a barátod, nem azt érdemli, hogy eltitkold előle, hogy gyereked fog születni! Tudod milyen érzés lenne neki, ha 6-7 év múlva derülne ki, hogy van egy fia?

2013. jan. 25. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
kicsit tényleg zavaros de nem ez a lényeg. A lényeg az h el kell mondanod neki. mert az ő gyereke is. Nélküle nem lenne. És persze h jobb lenne ha együtt lennétek de ez van. Bármi lehet....
2013. jan. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!