Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a volt barátomnak hogy terhes voltam de elvetéltem?
Figyelt kérdés
írjatok légyszi!2008. dec. 1. 19:49
1/3 anonim válasza:
Mostani barátodtól voltál terhes?
Akartátok a gyereket, vagy véletlen? Ha véletlen akkor könnyebb, ha akartátok akkor kell egy kis erő hozzá , hogy elmond.Hány éves vagy?
Szerintem menjetek el egyet sétálni, kérdezd a gyerekekről, és mond el neki, tisztán, hogy mi történt.Gondolom ha akartad a gyereket neked is nagy lelkiproblémád, és bíztos majd megvígasztal. Mond neki, hogy próbálkozzatok még.És ne húzd az időt, minél később mondod el, annál nagyonn fájdalom.
2/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy picit konkrétabban is leírhattad volna a dolgot.
3/3 anonim válasza:
Nem vagytok már együtt, a baba sincs már meg, miért akarod elmondani? Ezzel akarod visszaszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!