Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak hogy terhes vagyok az exemtől? 17/L
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal 1 hónapja vagyunk együtt és 1 hete tudom hogy terhes vagyok. Exemnek már elmondtam de a barátomnak nem merem. Mert hiszen még csak nem is az ő gyereke. Segitsetek..2012. dec. 3. 18:48
1/10 anonim válasza:
valószínű elfog hagyni szóval minél hamarabb.
2/10 anonim válasza:
Szakíts vele, ne ba.d el az életét..
3/10 anonim válasza:
Énekeld el neki dalban gitár kísérettel.
4/10 anonim válasza:
Hallod Józsi! Terhes vagyok Janitól.
5/10 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz, hogy mondod el szüleidnek.
6/10 anonim válasza:
Nagyon vicces...inkább menj tanulni, akkor legalább nem maradsz hülye.
7/10 anonim válasza:
Gratulálok, biztosan mindenki örülni fog a környezetedben. Elvileg kell vagy két hét a terhesség kimutatásához (ha jól tudom), és egy hete tudod, hogy terhes vagy, ez így összesen kb. 3 hét. A barátoddal 1 hónapja vagytok együtt, a közbeeső időszak tehát kb. egy hét. Szóval mit ne mondjak, elég hamar találtál magadnak másik pasit, miután a barátoddal sikeresen összehoztatok egy babát. Már ha igaz a sztori. Egyébként meg ennyit arról, hogy habár testileg már elég érettek a fiatalok a szexhez, agyilag nem feltétlenül azok.
8/10 anonim válasza:
Gyorsan és tömören. Készülj fel, hogy szakítani fog. Nem hinném, hogy kellene neki nagy hirtelenjében egy kisbaba, ami nem is az övé.
9/10 Pali1977 válasza:
Hmm, jó ez a film, kár h arról szól h a csaj terhes lett a volt pasijától, akár csak én. Kérsz még popcornt? :D
A hülyeséget félretéve, készülj fel lelkileg arra, hogy azt fogja mondani, hogy szia. Viszont, az is lehet, hogy megértő lesz, bár őszintén szólva kevés rá az esély. Mondjuk 2-3%. De mindenképp meg kell mondanod neki. Ha én lennék a fiú helyében, joggal érezném úgy h jogom van tudni. Viszont tényleg elég hamar beleugrottál egy másik kapcsolatba. Valóban szereted őt, vagy csak menekülsz?
Most mondanom kellene, valami biztatót, de nem tudok. Sok sikert kivánok!
10/10 anonim válasza:
Fúj! Nekem is volt ilyen. Épp elvetélt a volt csávójától, aki egy vén g3ci volt. Elküldtem a halál f.szára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!