Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy terhes vagyok?
3napja csináltam tesztet,és hát terhes vagyok :S,de még nem mondtam el a barátomnak,félek,hogy ha megtudja elhagy,bár nem hinném,de mindig a legrosszabbra gondolok :S
Már párszor beszéltünk,hogy ha majd lesz gyerekünk milyen lesz,meg hogy ő hány évesen szeretne.
A barátom most 21éves,én 19vagyok!
Én inkább elvetetném a gyereket,mert még nem vagyok rá felkészülve,és szerintem a barátom sem lenne
Nem tudom,hogy mondjam el neki!Valami ötlet?
És szerintetek tényleg az lenne a "legjobb" megoldás,hogy elvetessem?!
Egy nyugodt pillanatban ülj le vele és mondd el neki! Beszéljétek meg , hogy legyen tovább!
Azt hiszem én elvetetném (nem voltam még terhes, tehát abban a pillanatban lehet már más lenne a hozzáállásom) , minden álmom, tervem elveszne egy gyerek miatt.
Én nem ismerem a te életed , ezt csak te tudod eldönteni, hogy készen állsz e már....
Uhh hát ez durva. Szerintem én nem vetetném el, mert állítólag akkor nagy eséllyel nem lesz több gyereked, bár ez lehet hogy csak szóbeszéd .
De szerintem elég nagy lelki trauma lenne ha elvetetnéd az első gyereked, legalábbis nekem az lenne az tuti. am szerintem jobb ha elmondod a pasidnak és megbeszélitek minél hamarabb mert csak a harmadik hónapig lehet elvetetni . ha szeret nem hagy el, hanem leül veled és megbeszélitek, ha meg elhagy ezért,amiről ő IS tehet, akkor egy homár .
Mond el bátran
Örülni fog, hogy van 2 hónapja, amikor nem kell semmire vigyáznia. Te meg majd előbb-utóbb túlteszed magad rajta.
Ezek szerint nem akartatok még gyereket. Ő mit mondott, hány évesen szeretne?
Védekeztetek? Ha igen, mivel?
Azt, hogy megtartjátok-e, csak együtt tudjátok megbeszélni.
minél előbb annál jobb.
ha szeret nem fog elfutni, ha mégis akkor előbb utóbb úgyis megtenné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!