Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

3napja csináltam tesztet,és hát terhes vagyok :S,de még nem mondtam el a barátomnak,félek,hogy ha megtudja elhagy,bár nem hinném,de mindig a legrosszabbra gondolok :S

Már párszor beszéltünk,hogy ha majd lesz gyerekünk milyen lesz,meg hogy ő hány évesen szeretne.

A barátom most 21éves,én 19vagyok!

Én inkább elvetetném a gyereket,mert még nem vagyok rá felkészülve,és szerintem a barátom sem lenne

Nem tudom,hogy mondjam el neki!Valami ötlet?

És szerintetek tényleg az lenne a "legjobb" megoldás,hogy elvetessem?!

2010. szept. 15. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ha tényleg el akarod vetetni, bár lehet undi húzás, de én csak 1-2 hét múlva szólnék, mikormár voltam nődokinál+családsegítőnél, tehát az abortusz "folyamata" megkezdődött...

Csak azért, mert olvastam itt olyan kérdést, hogy a pasi tulképp megtiltotta a barátnőjének hogy abortuszra menjen (bár a csaj csak 17 volt, szoval megzakkantotta a szüleit is...) nehogy te is igy járj:S

2010. szept. 16. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor vetes el, ha roma vagy! Az abortusz gyilkosság!
2010. szept. 16. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!