Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok! Hogy mondjam el? Mit tegyek?
Hát ha az vagy, akkor el kell mondanod a szüleidnek. Lehet, hogy mérgesek lesznek, de kolostorba nem fognak zárni.
A kérdés inkább az, hogy ha állapotos vagy, akkor megtartod-e a babát?
nem, 17!
védekeztük tablettával. de elötte lévő nap hánytam (és lehet h a gyógyszer is kihánytam) szal mielött valaki okolna h nem védekeztünk, közlöm hogy igen.
Hogy írt fel neked az orvos tablettát? 18 év alatt szülői engedély kell hozzá.
Először orvos vagy teszt,ha pozitív akkor nyilván szülőnek szólsz rögtön.
ez hülyeség,hogy szülői beleegyezés kell hozzá,én 15 vagyok és nekem is írtak fel..igaz nekem szüleim is tudták,de az orvos nem kérdezte,hogy tudják-e.. amúgy amíg nem vagy biztos abban,gogy terhes vagy,ne beszéld be magadnak.attól is függ,hogy melyik héten hánytad ki a gyógyszert.mert ha az 1,vagy a 3 héten hányod ki a bogyót akkor csökken a terhesség elleni védelem,de nem hiszem,hogy egy szem kihányott tabi miatt teherbe esnél.szerintem csak sokat idegeskedsz és azért késik!!!SZÜLEIDNEK MÉG NE MOND,CSAK AKKOR HA BIZTOS VAGY BENNE..MAJD IRD MEG,HOGY MI VOLT.
remélem nincs baba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!