Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek kimaradt az életetekből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kimaradt az életetekből a "tiniszerelem"?

Figyelt kérdés
Nem olyan okból, mert nem találjátok magatokat szépnek, vagy vonzónak és minden srác/csaj visszautasított titeket, hanem mert egyszerűen nem volt időtök rá? Például nagyon lekötött még akkor a tanulás, és az egyéb, fontosabb dolgok? És ha igen, ez miatt hány évesen volt az első párkapcsolatotok?

2013. jan. 24. 00:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de pár embernek: nem a külső, vagy az önbizalom hiányosság miatt tettem fel a kérdést ahogy le írtam, hanem a tanulás, és egyéb hasonló dolgok miatt....:)
2013. jan. 24. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy oldalú szerelmek voltak, illetve volt egy kölcsönös szerelem tinikoromban, de azt meg elbénáskodtuk. Kicsik voltunk még, 15-16 évesek talán. Utána sem voltak teljes értékű kapcsolataim, jártam ezzel-azzal, de nem volt az igazi. 22 éves koromban lett igazi komoly kapcsolatom, aztán 23 éves koromban éreztem először azt, akire azt szokás mondani, hogy az "Igazi". De vége lett. Most 28 vagyok és tökegyedül...
2013. jan. 24. 01:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben kimaradt, nem véletlenül vettem fel ezt a nevet

Kevés dolog érint meg érzelmileg, 23 évesen voltam szerelmes először de vele még mindíg együtt vagyunk. Persze volt néhány kacsolatom gimibe is de az olyan adjuk egy esélyt a dolognak típusú volt a pasikat se hitegettem megmondam mindíg hogy nem vagyok szerelmes. A fura az hogy időm is lett volna rá, félre se neveltek, egyszerűen csak nem szerettem bele senkibe.

2013. jan. 24. 01:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát, valami rajongást, tetszellést éreztem srácok iránt...de mivel sosem került senki közel, így ez nem feltétlenül volt valódi. 20 évesen lett először rendes kapcsolatom és azt tartom igazinak.
2013. jan. 24. 01:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ki maradt.De csak azért mert egyáltalán nem érdekelt még akkor a pasizás,a szerelem meg ilyen szarságok.Most sem nagyon érdekel.Mégis boldognak érzem magam:)
2013. jan. 24. 10:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Kimaradt, vagyis volt, de csak egyoldalú volt. :(

30F

2013. jan. 24. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
18 éves koromig csak szexeltem 2 fiúval, akik iránt semmit sem éreztem, a szüzességemet is a legjobb barátommal veszítettem el. 18 évesen egymásba szerettünk egy fiúval, jártunk másfél évig, noha az elején rögtön tudtam, hogy nem lesz jövője. Egyszerűen nem vagyok szerelmes típus. Nem tudok csak úgy valakibe beleszeretni. Egyáltalán nem bánom, hogy 18 éves koromig szabad voltam, azért, mert azok a barátnőim, akik benne voltak hú de nagy komoly kapcsolatokba 14 éves kortól, azok most mind kiéletlenek. Nem éri meg elpazarolni a tini éveket egy valakire. Nem kell fűvel fával se, de szerintem hülyeség belemenni kapcsolatba tiniként. Vagyis komoly kapcsolatba. 18 évesen az a kapcsolat pedig arra ébresztett rá, hogy valóban nincs szükségem senkire se egyenlőre. Az egyetemre és a tanulásra koncentrálok, aztán meg lesz, ami lesz, nem fogok belehalni, ha nem lesz senkim. 21L
2013. jan. 24. 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Bár én még mindig tini vagyok (18) de gondoltam leírom az én helyzetem. én egyáltalán nem vágyom kapcsolatra, csak a barátaimra, tanulásra és a jövőm megalapozására fordítom a figyelmem. szerelmem volt, vagyis olyan, aki tetszik, és előfordult hogy bulikban (amikbe ritkán járok) csókolóztam fiúkkal, de minden alkalommal rájöttem hogy ez a járásosdi nekem nem menne :D szóval nem erőltettem, de nem hiányzik. rendes kapcsolatommég nem volt, lehetett volna, de nem akartam.
2013. jan. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!