Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek kimaradt az életetekből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kimaradt az életetekből a "tiniszerelem"?

Figyelt kérdés
Nem olyan okból, mert nem találjátok magatokat szépnek, vagy vonzónak és minden srác/csaj visszautasított titeket, hanem mert egyszerűen nem volt időtök rá? Például nagyon lekötött még akkor a tanulás, és az egyéb, fontosabb dolgok? És ha igen, ez miatt hány évesen volt az első párkapcsolatotok?

2013. jan. 24. 00:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
A szerelem nem maradt ki :D , csak a párkapcsolat :( .
2013. jan. 24. 00:28
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanúgy, mint az előző...
2013. jan. 24. 00:29
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem volt tiniszerelmem. Igazából.. jobb is. Így az első szerelem már komoly volt.
2013. jan. 24. 00:31
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Volt, bár 14 voltam, az nem tudom tininek számít-e még :) Kemény 1 hónapot voltunk együtt :) Visszagondolva rohadtul nem bánom, hogy csak annyit :) Emléknek azért szép volt. 25F
2013. jan. 24. 00:35
 5/18 anonim ***** válasza:
nekem még nem volt szerelmem (23F)
2013. jan. 24. 00:35
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Volt, de egyoldalú volt a dolog, így nem lett kapcsolat... de azért voltak szép pillanatok...
2013. jan. 24. 00:39
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Csak egyoldalú szerelmek voltak, ezért még nem volt kapcsolat. 21L
2013. jan. 24. 00:40
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Igen, mert későn érő vagyok, mostanában érzem magam úgy néha, mint egy tinipycsa :/

Az elmúlt fél évben volt ez, mostanra úgy stabilizálódott minden. De tényleg, előtte nemigazán voltak érzelmeim.

Amúgy meg szociális fóbiám van, úgyhogy mostanában nem leszek szerelmes. Ha ezt legyőzöm, akkor képes leszek majd párkapcsolatra :)

20f

2013. jan. 24. 00:47
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos kimaradt, elég szegény családban nőttem fel így kezdeményezni sem mertem és ha volt is érdeklődő inkább hagytam a dolgot. Hát sajnos a sors dönti el hogy kinek mi jut. :(
2013. jan. 24. 00:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem is csak szerelmeim voltak, de 21 éves koromig nem talált egyik se viszonzásra, mondjuk én a "tini" éveimet átkockultam.. :)
2013. jan. 24. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!