Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy barátnőm,akivel nagyon régóta együttvagyunk.(Az átlaghoz képest,mert ez tiniszerelem.)
De mindig én vagyok az,aki kezdeményezi a találkozókat,és én vezetem rá mindig,hogy mondjon valamit(szeret,stb.),magától nem nagyon mondja.
Mostanában nagyon lekezelő mindenkivel.Én próbáltam beszélni Vele,hisz ergo,a barátja vagyok.Azt mondja,nincs baj...
Ha nem beszélek Vele pár napig,rájön,hogy miket tett?Mármint,Rábízom a találkozásokat.Ha nem keres,hát nem találkozunk..
Szeretem pedig!Mi lenne a legjobb?
Előre is köszi..
14F/L
2012. szept. 30. 21:07
1/5 anonim válasza:
Igazából tanácsolni erre nem tudunk semmit szerintem. Elég fiatalok vagytok egy komoly kapcsolathoz, ő meg pláne, ahogy látom. Szóval vagy vársz vele és folytatod a kezdeményezéseket, és megvárod míg cseppet "megér" vagy hagyod.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazábó,sokszor nincs kedve semmihez.Pedig én pont azért lennék,hogy Vele legyek jóban-rosszban.
Tudom,nincs közöm hozzá,de amikor megvan Neki,messze elkerülöm,olyankor elviselhetetlen..
2012. szept. 30. 21:13
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg, még nem elég bátor hogy kezdeményezzen. Nem tudom mennyire komoly ez a kapcsolat de lehet hogy még mindig fél a vissza utasítástól. És szerintem elképzelhető hogy most kicsit a ,,depisebb" korszakát éli és ezért nincs kedve semmihez. Minden lánynál van ilyen, de változó mennyi ideig tart.Az is lehet hogy a családba van valami zűr! Kérdezz konkrétan rá!
4/5 Domcsi98 válasza:
Én is 14/L vagyok és tudom hogy egy csajnak mindig jólesik az ha pl.a fiú hívja ki hogy találkozzanak vagy pedig a fiú hívja telefonon vagy valami mert akkor azt érzi hogy gondol rá! :) De persze ennek nem kéne mindig igy lennie ha nem is olyan sokszor mint a fiú de neki is kéne lépni a dologba ha járnak mert ennyi erővel szakíthattok is...úgyanúgy kell mindkét félnek érdeklődni a másik iránt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!