Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet? Használható lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet? Használható lenne az ölelés?

Figyelt kérdés

Párom káromkodik, minden apróság miatt és ideges lesz.

Számomra nagyon zavar, lehet nem is tudnék így élni vele.

Arra gondoltam, hogy megpróbálnám úgy leszoktatni, hogy amikor történik valami amitől ideges lesz és el kezd káromkodik, ekkor oda megyek hozzá és átölelem és mondom hogy nyugodj meg vagy nem is mondnék semmit.

Jó dolog lenne ez az ölelés dolog?

2012. szept. 25. 20:55
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
100%
vagy csak hagyd ott a fenébe egy ilyen mondatta:Majd ha befejezted a szobában megtalálsz.
2012. szept. 25. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem biztos hogy jó olyankor közeledni egy ideges emberhez ha nem olyan típus. De ha igen akkor persze jó ötlet megnyugodhat tőle, és örülne is neki.
2012. szept. 25. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, ha nagyon ingerült akkor eltolhat vagy ellökhet magától :S
2012. szept. 25. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
érdekes, az én pasim nem tol el magától, de nem is fejezi be :S:S
2012. szept. 25. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
ha azt mondod nyugodj meg én attól csak idegesebb leszek :-)de szerintem próbáld ki öleld át hátha beválik nála ha meg nem legalább megpróbáltad.
2012. szept. 26. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:
nállam az jött be hogy ha káromkodik aakor számolom 1káromkodás/1hét kihagyás:D
2012. okt. 2. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!