Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen keztetek el érdeklődni a fiúk után? És fiúk, ti a lányok után? Illetve hány évesen volt az első kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 18:56
3/15 anonim válasza:
11-12 évesen kezdtem az érdeklődést
19 évesen randiztam először
24 évesen jöttem össze valakivel
25/F
4/15 A kérdező kommentje:
1.:
Ekkor kezdtak érdekelni, vagy akkor volt barátod/barátnőd.
Am. Köszi.
Légyszi nemet is írjátok
2012. szept. 17. 19:03
5/15 anonim válasza:
12 évesen kezdtem el érdeklődni a másik nem iránt, olyan 14 évesen kezdtem el kettesben találkozni fiúkkal, olyan 16 évesen voltak olyan találkáim amikre már azt mondtam, húha járunk és az első értelmes valójában párkapcsolatnak nevezett kapcsolatom az 18 évesen volt..
6/15 anonim válasza:
ami azt illeti kb mióta az eszem tudom :D oviban mindig elsoroltam hány fiú tetszik. De sosem volt ovis vagy kisiskolás szerelem az életemben, csak úgy plátóian :D
Az első csók, meg mondjuk azt járás, 16 éves koromban volt.
24/L
7/15 anonim válasza:
Az oviban tetszett először lány, 14 évesen környékeztem meg először valakit, és 20 évesen a kapcsolatig is eljutottam...
8/15 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy lány vagyok, most 23..:) 19:07
9/15 anonim válasza:
Nah ez jól jött ki, szóval a 6.-os hozzászóló és a nyolcas is én voltam..:D
10/15 anonim válasza:
hát úgy 12-13 évesen kezdtem érdeklődni a lányok után, és most van kialakulóban egy kapcsolatom.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!