Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire meghatározó az első igazi kapcsolatotok az életetekben? 20/F
(Nem rég szakítottunk a párommal 3 év után, ő volt nekem az első)
Gondolsz néha rá?
Fontos számodra, hogy ő vette el a szüzességedet és vele fedezted fel a szexet?
Én békésen szakítottam exemmel. Ő volt az első komoly kapcsolatom, 2.5 évig jártunk, első szex, meg első komolyabb minden. :D Egyszerűen csak kiszerettünk egymásból, de teljesen normálisan ért véget az egész, mai napig beszélgetünk néha, mi újság a másikkal neki is lett barátnője, nekem is barátom.
Én örülök, mert minden vele kapcsolatos emlék pozitív maradt, nem gyűlöltem meg, mert nem csinált semmi rosszat, csak kész vége lezártuk. :)
Szoktam néha rágondolni, de elég ritkán, mert azért ez már jó régen volt, több éve, inkább csak ha valami kapcsán eszembe jut. Olyankor mosolygok egyet, aztán annyi. :)
21L
Szakítás után nem gondoltatok rá sokat?
Nekem több ismerősöm is mondta, hogy az első igazi kapcsolata meghatározó volt számára és máig jó érzéssel tekint vissza.
Még most is meghatározza a mindennapjaim, pedig már lassan 1 hónapja, hogy vége lett.. (5 év)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!