Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hány évesen keztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány évesen keztetek el érdeklődni a fiúk után? És fiúk, ti a lányok után? Illetve hány évesen volt az első kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ovis koromban tetszett lány először

13 évesen volt az első csók

14 évesen az első kapcsolat, 3 évig tartott:)

2012. szept. 17. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:

14 éves korom körül, de igazából úgy nem érdeklődtem, mert sosem mertem kezdeményezni egynél sem.

Nem volt még kapcsolatom.

27/F

2012. szept. 17. 19:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem sértődök meg, ha még jönnek.

Az eddigieket köszi.

2012. szept. 17. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:

6 évesen próbálkoztunk egy osztálytársnőmmel a tyúkólban állva, szemből, de nem jött össze, mert nem ért el a fütyim addig, amíg kellett volna (pedig állt)!

12-13 évesen szerelmes voltam egy osztálytársnőmbe, akivel 14 évesen megtörtént az első csók!

16 évesen elvesztettem a szüzességem életre szóló élvezetek között.

30-45 éves korom között volt a legtöbb meghatározóan nagy élményt jelentő szexuális (és legtöbbször szerelmi is!) kapcsolatom 16-30 év közötti partnerekkel!

54 évesen találkoztam egy 26 éves lánnyal, akiről kiderült, hogy szűz. És kiderült az is, hogy bennem bízik, hogy majd én finoman, meg diszkréten, meg tapasztaltan..stb. Nem kellett, hogy kétszer megkérjen!

Szerelem lett belőle! Máig is tart (5 éve!)! nagyon szerencsés embernek tartom magam. Igaz mindig nagyon tiszteltem azt a nőt, aki megbízott bennem annyira, hogy a lába közé engedett. Soha nem éltem vissza a bizalommal.

2012. szept. 17. 20:53
 15/15 anonim válasza:

11-12 éves koromban kezdtem el érdeklődni a fiúk után. Azóta semmi.

12/L XD

2012. szept. 18. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!