Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek valakit és ő akar összehozni a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Világvége.. 2013 :|
Mi a teendő, ha kiderül, vagy enyhe utalást érzek arra, hogy akivel össze akarok jönni, szeretné, hogy találkozzak a barátnőjével, (indok.: mert a másik barátnőjét már ismerem..) mindent megteszek, hogy szorosabb legyen a lánnyal(16) közöttünk, ugyanis barátok vagyunk, és van egy barátja akivel a kapcsolatuk a végét járja.. ha szakítanak várok egy kicsit és szeretnék vele összejönni(én 17/f). Nem tudom, hogy lesz rá egyáltalán esély.. nem tudom, hogy derítsem ki, hogy ebből lehet-e több. segítsetek ha tudtok , köszönöm.. :/
2013. jan. 18. 20:36
21/21 A kérdező kommentje:
várni... :P egyik, legjobb barátnőjével beszéltem múlt pénteken és mondta, h szurkol és mindent megtesz, h segítse, h összejöjjünk... azt mondta, h ő tud dolgokat de mivel a legjobb barátnője nem fog mindent elmondani... csak ne türelmetlenkedjek... jó uton haladok.. szóval most örülök... :D és próbálom nem elsietni :P :) annyira boldog vagyok... végre talán jó felé... :P
2013. jan. 30. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!