Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek valakit és ő akar összehozni a barátnőjével?
Világvége.. 2013 :|
Mi a teendő, ha kiderül, vagy enyhe utalást érzek arra, hogy akivel össze akarok jönni, szeretné, hogy találkozzak a barátnőjével, (indok.: mert a másik barátnőjét már ismerem..) mindent megteszek, hogy szorosabb legyen a lánnyal(16) közöttünk, ugyanis barátok vagyunk, és van egy barátja akivel a kapcsolatuk a végét járja.. ha szakítanak várok egy kicsit és szeretnék vele összejönni(én 17/f). Nem tudom, hogy lesz rá egyáltalán esély.. nem tudom, hogy derítsem ki, hogy ebből lehet-e több. segítsetek ha tudtok , köszönöm.. :/
éjjen, nem csak én :) bocsi XD
Most azt mondta, hogy csak hülyéskedett...mert mondtam neki, hogy megállt a szívem egy pillra.. és mondta, hogy nagyon sajnálja nem akart kiakasztani, nincs semmi hátsó szándéka vele.. :D xD Am te mint lány.. barátságból szerelem? szerinted is látezik az az elmélet, hogy ilyen soha nem lehet... és létezik az a barátzóna? :S sok sikert neked is.! :)
Jahjjj... Ember, együtt érzek veled. Elég szemét egy helyzet ez.
Az első, ami beugrott, hogy szerintem próbálja feléd jelezni, hogy nem akar veled lenni. Magamból kiindulva - ha egy nagyon jó sráchaverom bevallaná nekem az érzéseit, ( pláne egy-két héttel a szakítás után ) nem tudnék vele mit kezdeni, de sosem felejteném el. Onnantól már mindig úgy néznék rá, a tudattal, hogy... érted. Ha ki is magyarázta, akkor is.
Szerintem ezért akar összehozni a barátnőjével... Hogy elterelje a gondolataidat róla. Hogy a kapcsolatotok tényleg baráti legyen, és ne szerelmi.
Egyébként velem hasonló volt.. Csak itt ugye fordított helyzet, a csávóka akart összehozni a legjobb barátjával. És valahogy kiderült egy ivászat utáni őszinteségi rohamom kapcsán a dolog... Szegény csávó azóta sem tér magához. :/
A legjobbakat neked! Bár általában baromi optimista vagyok, most kicsit pesszimista szemszögből látom a dolgokat, remélem azért nem vezettelek félre... Fel a fejjel haver, lesz ez még ezerszer jobb is! ;)
Jaj, mondanék még pár szót.. Az elôttem szólók nagyon jól mondták.. NE ADD MÉG FEL! Kicsit bocsi, ha összezavarlak, de szerintem sem szabad ennyi után feladni. Itt konkrét kérdés sajna nincs, de próbálj nyomulás-effektus nélkül a közelében maradni. Látni fogod rajta, hogy mikor mi van... Ha észreveszed, hogy sokat néz rád, hogy rád mosolyog, néha csak úgy... Amikor köszön neked, mosolyog, és látod, hogy felvidul a tekintete is. Szerintem érezni fogod. Légy mellette. Sok sikert apafej!;)
16/L
Jézusom, akkor bocsi, hogy itten rosszakat feltételezgetek!:)
Hát nem tudom. Egyenlôre ez barátságosdi. Nagyon nehéz megkülömböztetni a barátságot a szerelemtôl. Szerintem létezik fiú-lány barátság. Egy darabig. Odáig, ameddig az egyik fél el nem játszadozik a gondolattal, hogy milyen lenne együtt lenni a másikkal... Haverság mûködik, de barátság nem. És ez fos:/
Figyelj, megpróbálok gondolkzni a dolgon, és megkérdezem pár ismerôsömet, hogy mit tennének ebben a helyzetben, oké?:) Írok neked privátban minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!