Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom szakítani akar a barátnőjével, de lehet hogy miattam? Bőv. Lent
Szegény másik lány! :(
De akkor ne húzza, ha szakítani akar! Tegye meg, mert akkor annak a szegény lánynak jobban fog fájni később...
Ilyet sem mondanék,de most megteszem..
A legegyszerűbb módja az lenne, hogy amikor kettesben vagytok valahol, valamilyen okból kifolyólag, megcsókolod.
Abból rögtön kiderülne,hogy ki iránt mit érez.
A másik,szerintem is ez a lány egyfajta kaland/pótlék neki,mondván,hogy feledni tudjon téged/vagy helyettesít,mivel azóta nem vagy vele és valahol ezt nem így akarta.
Azt a másik lányt azért sajnálom egy picit,főleg ha ő meg szerelmes is a srácba.
Vagy úgy kéne megoldani,hogy ha még érzel iránta valamit, akkor kideríted, de ha már nem, akkor megszakítod vele legalább egy kisebb időre a kapcsolataidat,hogy jobban ne tudj kettőjük közé beékelődni..majd úgy várni az esetleges reakcióját.
Ez csak az én véleményem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!