Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek valakit és ő akar összehozni a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Világvége.. 2013 :|
Mi a teendő, ha kiderül, vagy enyhe utalást érzek arra, hogy akivel össze akarok jönni, szeretné, hogy találkozzak a barátnőjével, (indok.: mert a másik barátnőjét már ismerem..) mindent megteszek, hogy szorosabb legyen a lánnyal(16) közöttünk, ugyanis barátok vagyunk, és van egy barátja akivel a kapcsolatuk a végét járja.. ha szakítanak várok egy kicsit és szeretnék vele összejönni(én 17/f). Nem tudom, hogy lesz rá egyáltalán esély.. nem tudom, hogy derítsem ki, hogy ebből lehet-e több. segítsetek ha tudtok , köszönöm.. :/
2013. jan. 18. 20:36
11/21 A kérdező kommentje:
sok ilyent láttam..már mint kérdést.. ide is írhatod, hátha segíteni tudunk másoknak is... :) nem tudom mi lesz ebből.. :/ ha nem jön össze.. nem tudom, hogy hogy leszek ott abba a baráti körben... :(
2013. jan. 18. 21:34
12/21 anonim válasza:
én lennék az akivel egyezik a sztorid még az is hogy nem egy helyen élünk, ott lakik ahol mamàék meg apu is. ez màr rendesen ilyesztõ :D na mindegy a kérdésre: szerintem barátsàgból lehet szerelem, egyszer màr sikerült, az mellékes hogy nem érte meg :/ lehet a lány is érez valamit de tényleg félti a baràtsàgot abból viszont nehéz szerelmet alakìtani, de nem lehetetlen. legyél türelmes!! én is nagyon türelmetlen vagyok, sokszor szivesen odamennék megcsókolnàm és közölném hogy beleszerettem, de ezt nem lehet!! legalàbb ha megszerzed a lànyt még jobban meg fogod becsülni :) attól pedig ne félj hogy más szerzi meg. a làny rossz kapcsolatàt próbàld gyengíteni azzal hogy megpróbàlod az iràntad érzett érzelmeit a felszìnre hozni, rà kell ébreszteni hogy te ott vagy és boldoggà akarod tenni! de úgy tûnik nagyon türelmetlen vagy, azt próbàld gyorsan megoldani :)
13/21 A kérdező kommentje:
Próbálok türelmes lenni... azt érzem, hogy az első próbálkozásnál még más volt a kapcsolatunk, hiszen akkor ismerkedtünk meg 2 hónapja.. most már kicsit másképp érzem.. és talán valami van benne is.. de még mindig nem tudom, hogy mikor van az a pont, ami nem késő.. és nem is elhamarkodott.. már nem nagyon tudok neki mit mondani, és mikor fbon küld egy szívecskét már úgy érzem, h talán ez is jelenti, h haladtam ismét egy picit.. minden nap beszélünk... kicsit másabb mint akkor volt... és mondom neki, hogy mellette vagyok, ismerem minden gondolatát.. még így távolról is tudom, h hogy van.. pont múltkor mondta, h nem érti h hogyan ismerem ennyire.. és h nagyon örül h mellette állok, és mindig itt vagyok neki.. szóval lehetnének ezek jelek.. de az első "akcióm" után már nem merem ezeket többre becsülni mint szimpla baráti szeretet :(
2013. jan. 18. 21:49
14/21 A kérdező kommentje:
Szakítottak... most mi legyen? mi a legokosabb lépés? :|
2013. jan. 19. 21:25
15/21 anonim válasza:
nem is kellett olyan sokat vàrni rà :) szomorú miatta? akkor talàlj ki valami programot és mondd neki hogy egy kis vigasztalàs, addig is jól érzi magàt de ne romantikus legyen, azt kicsit késõbb most szerintem egy jó baràt jobban jön neki
16/21 A kérdező kommentje:
ma találkozunk.. és úgy terveztem h a végén ketten is leszünk.. szájrapuszi? sok?
2013. jan. 20. 13:03
17/21 A kérdező kommentje:
kettesben is voltunk... ölelgettem de ő nem volt vevő rá, nem ölelt vissza.. és kérdeztem, h miért nem? aztán mondta h nem érti, h miért, meg mondtam neki h szeretem a buta fejét.. és kérdezte h hogy és mondtam neki h isis... és olyan érdekes volt az egész.. tudom, h még most szakítottak.. de mégis elkezdtem a hülyeséget.. kicsit elkúrtam.. :( nem tudom mi legyen most :(
2013. jan. 20. 22:32
18/21 anonim válasza:
mondtuk hogy legyél türelmes :( nagyon sietsz és ez nem jó. én is úgy reagàltam volna mint a csaj. szerintem most próbálj meg úgy tenni mintha egy normális baràt lenne, érezze úgy hogy elvesztett egy "lehetõséget" utàna talán õ próbàlkozik majd de csak nagyon óvatosan. nekem volt hogy miutàn nem éreztem rajta hogy bàrmit is szeretne, ràjöttem hogy õ kell nekem, én össze is jöttünk :) ez csak egy tipp de szerintem mûködik, legalábbis nàlam biztos :/
19/21 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.. most beszélünk.. ugyan úgy.. pénteken megint találkozunk.. de most 4en leszünk.. a barátja még fbról is letörölte.. bár ez ilyen ovi.. és sztem csak azért h idegelje.. és sztem hnap már befogja jelölni.. és jön a sajnálkozós rész.. és sztem ez a lökött meg majd meging megbocsát neki :(
2013. jan. 22. 18:13
20/21 anonim válasza:
akkor csak vàrni tudsz, és remélni. nekem is azt kell :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!