Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen éretlenek a mai 18 éves lányok?
Figyelt kérdés
21 vagyok és fiú, de ég és föld a különbség közte és köztem.
Emiatt szerintem nem is működne a dolog.
2013. jan. 18. 16:13
11/13 anonim válasza:
Tudod én mindig szerettem a matematikát, így ennyi tűnt fel a szövegedből: "21 vagyok...18 éves lányok". Ember, van egy ötletem! Elsőre őrültségnek fog tűnni. Próbálj ki egy veled egy időset, és ne rinyálj, hogy a nálad fiatalabbak egyben nálad éretlenebbek is. Azt nem hiszem el, hogy egy 21 éves gyönyörű lány túl öreg lenne neked. Azt már könnyebben, hogy azoknak meg te nem kellesz...
12/13 anonim válasza:
Hi-hi, 11-es jól odaválaszoltál neki!És tökéletesen igazad van!:D
13/13 anonim válasza:
ne álltalánosíts :)
én 18 éves lány vagyok, és már több mint 2éve eggyütt vagyok a barátommal. nem ő a hozzádvaló lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!