Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen éretlenek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen éretlenek a mai 18 éves lányok?

Figyelt kérdés

21 vagyok és fiú, de ég és föld a különbség közte és köztem.

Emiatt szerintem nem is működne a dolog.

2013. jan. 18. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Tudod én mindig szerettem a matematikát, így ennyi tűnt fel a szövegedből: "21 vagyok...18 éves lányok". Ember, van egy ötletem! Elsőre őrültségnek fog tűnni. Próbálj ki egy veled egy időset, és ne rinyálj, hogy a nálad fiatalabbak egyben nálad éretlenebbek is. Azt nem hiszem el, hogy egy 21 éves gyönyörű lány túl öreg lenne neked. Azt már könnyebben, hogy azoknak meg te nem kellesz...
2013. jan. 18. 23:21
 12/13 anonim válasza:
52%
Hi-hi, 11-es jól odaválaszoltál neki!És tökéletesen igazad van!:D
2013. jan. 19. 09:28
 13/13 anonim ***** válasza:

ne álltalánosíts :)

én 18 éves lány vagyok, és már több mint 2éve eggyütt vagyok a barátommal. nem ő a hozzádvaló lány.

2013. jan. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!