Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen éretlenek a mai 18 éves lányok?
21 vagyok és fiú, de ég és föld a különbség közte és köztem.
Emiatt szerintem nem is működne a dolog.
23-24 éves fiú osztálytársaimnál az óvodások is érettebbek voltak! (OKJ-s képzés)
Emberfüggő, nem kor függő, hogy ki milyen!
Egyrészt azért nem minden lány éretlen, csak mert 18 éves.
Másrészről a fészbúkon élve nehéz szellemileg éretté válni... sőt...
Meg kellene érteni h nem Facebookon kell az életüket élni...
A velem egyidosek, de meg az 1-2 evvel fiatalabbak nagy része is eleg érett, de ezek a mai 18 évesek... A férfiak nőre vágynak, nem éretlen lanykakra.
18 évesen még nem felnőtt.....az meg h a lányok előbb érnek egy süket duma, be ne vedd....
Egy lány úgy 22-23 év körül kezd el felnőtt lenni, felnőtt gondolkodással (nem véletlen amerikában is a 21-es korhatás, és a kommunizmus előtt Mo.-n is ez volt a küszöb)...
Valószínűleg jól látod, nem nagyon működik az ilyesmi...keress egy magadhoz illő 21-22 éves lányt, hidd el, én tapasztalatból mondom ég és föld a különbség egy 18-19 és egy 24-25 éves lány között....
26 - f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!