Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen éretlenek a lányok?
tehát a 92-ben s előtte születettekkel nincs baj, csak azóta?:)
Túl nagy liberalizmus, azért hülyék.
Ott tartunk, hogy a gyereknek jogai vannak, amiket tud is álmából felébresztve,
de kötelezni nem lehet őket semmire, mert mindent kivéd azzal, hogy ő kiskorú.
Angoloknál, íreknél a 30-40 éves korosztály úgy viselkedik, mint a részeg óvodások.
a smiley-kkal mi a baj? chaten nincsen más, ami az "hülye vagy", az komolynak hangzik, és megbántódhat rajta az ember, de ha azt írod, hogy "hülye vagy :P", akkor tudod, hogy csak poén.
mellesleg te sem lehetsz sokkal érettebb, ha az érettséget egyrészt általánosítod születési év szerint, másrészt meg a neten való húzásokból vonsz le messzemenő következtetéseket, természetesen ezt is általánosítva. én 92-es vagyok, és mégsem vagyok ilyen. nem hiszem, hogy ezen az egy éven múlna bármi pedig.
amúgy meg nyilván te is azokat veszed észre neten, akik aktívak, és hülyeségeket írogatnak ki. aki csendes, nem bombázza hülyeségekkel a falat, az fel sem tűnik, így a normálisakat nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!