Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen éretlenek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen éretlenek a lányok?

Figyelt kérdés
Akik 93 után születtek teljesen éretlenek. Neten is buta wok megy cső neveket írnak ki, illetve a sok smiley... A viselkedesukrol nem is beszélve...

2012. okt. 28. 09:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A 100 milliós kérdés!
2012. okt. 28. 09:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Légy nagyobb vonalú 1milliardos :D
2012. okt. 28. 09:56
 3/20 anonim ***** válasza:

tehát a 92-ben s előtte születettekkel nincs baj, csak azóta?:)

Túl nagy liberalizmus, azért hülyék.

Ott tartunk, hogy a gyereknek jogai vannak, amiket tud is álmából felébresztve,

de kötelezni nem lehet őket semmire, mert mindent kivéd azzal, hogy ő kiskorú.

Angoloknál, íreknél a 30-40 éves korosztály úgy viselkedik, mint a részeg óvodások.

2012. okt. 28. 09:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Félreértettél azt mondtam h a 93 után szóval azok akik 94tol születtek...
2012. okt. 28. 10:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Szülő hibája elsősorban, másodsorban meg az államé. Manapság ha nem működik egy házasság akkor szétmennek a szülők, új házasságot kötnek, utána ha született ott is gyerek újra szétmennek, így lesz csomó csonka család. Manapság a minimálbérért agyondolgozzák magukat a szülők, nincs aki figyeljen a gyerekre. Haza megy a gyerek az iskolából mi az 1. dolga? Tanul? Nem. Leül a tv vagy a gép elé és nézi vagy nyomatja a sok hülyeséget. Így hogy legyenek belőlük érett kamaszok és felnőttek? Ebből kiindulva a társadalom az oka.
2012. okt. 28. 10:07
 6/20 anonim ***** válasza:
ezzel nem értek egyet, a 96-os húgom(kisebbik) érettebb meg felelősség teljesebb mint az idősebbik húgom(92-es), úgy h nem szabad így általánosítani
2012. okt. 28. 10:08
 7/20 anonim ***** válasza:
én inkább azt a kérdést tenném fel hogy miért ilyen éretlenek a fiúk??? én 93 után születtem de mégsem vagyok értetlen mert a lányok smileyval is kifejezik érzéseiket de ugye igaz hogy smiley nélkül uncsi lenne a beszélgetés hidd el
2012. okt. 28. 10:09
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

a smiley-kkal mi a baj? chaten nincsen más, ami az "hülye vagy", az komolynak hangzik, és megbántódhat rajta az ember, de ha azt írod, hogy "hülye vagy :P", akkor tudod, hogy csak poén.

mellesleg te sem lehetsz sokkal érettebb, ha az érettséget egyrészt általánosítod születési év szerint, másrészt meg a neten való húzásokból vonsz le messzemenő következtetéseket, természetesen ezt is általánosítva. én 92-es vagyok, és mégsem vagyok ilyen. nem hiszem, hogy ezen az egy éven múlna bármi pedig.

amúgy meg nyilván te is azokat veszed észre neten, akik aktívak, és hülyeségeket írogatnak ki. aki csendes, nem bombázza hülyeségekkel a falat, az fel sem tűnik, így a normálisakat nem veszed észre.

2012. okt. 28. 10:11
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem csak a smajlikrol beszélek, hanem a viselkedesukrol, ami totál éretlen... A 19-20-21 éves lányok az igaziak...
2012. okt. 28. 10:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Akkor írogass azoknak, de hidd el, nekik meg Te vagy az éretlen!
2012. okt. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!