Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent lányok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent lányok!?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon beleestem... és amikor találkozunk mindig egymás szemébe nézünk és elmosolyodunk egyszerre!És próbálom ("megszerezni vagy fűzöm nem találtam jó szót)"

2012. okt. 27. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
egyszer beszélj vele 2esben és beszélj meg egy talákozót pl. hívd el kávézni, pizzázni...
2012. okt. 27. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szimpi vagy neki, de azért ne képzelj bele előre semmi konkrétat. Hívd el egy randira, ismeredjetek meg, onnan már úgyis kiderül, lehet-e komolyabb a dolog ;)
2012. okt. 27. 21:06
 3/4 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ne próbáld bevallani neki vagy elmondani, hogy szerelmes vagy bele és vele akarsz lenni, ez nem egy film, a lány tuti nem-et fog mondani. Lehet, hogy már barátok se tudtok lenni. Az a dolog amit tenned kell, az, hogy elcsábítod őt, hogy ő szeressen beléd, ugye akkor már más lenne a helyzet, hogy ő akarna veled lenni és nem te ragaszkodsz meg tapadsz rá, mert ez a lánynak aztmutatja, hogy több értéke van neki mint neked. Ennek forditva kell lennie. Úgy már tuti a tiéd lehet :)
2012. okt. 27. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi én is erre törekszem és ezt szeretném csinálni...Tanultam pár dologból :P
2012. okt. 28. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!