Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Lányok! Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Miért csinálja ezt? Mi tegyek?

Figyelt kérdés
megismerkedtem egy sráccal, nagyon rendes,kedves, és nem csak a szexre megy. át is jött egyik nap hozzám nagyon jól elvoltunk de csak filmeztünk és mindig magához szorított,puszilgatott,csókolgatott. de azóta nem írt,nem hívott =/ én ráírtam 4nap után. mondta hogy mennyek majd át hozzá. de azóta megint nem írt. én meg nem akarom azzal zaklatni hogy mikor mehetek.mit tegyek? mi történhetett vele?
2012. okt. 27. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Dugni akart akkor.Aztán nem jött össze....
2012. okt. 27. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan és ez 1000%
2012. okt. 28. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
ha már azt zaklatásnak élné meg, hogy megkérded, hogy akkor mikor találkoztok, akkor az egy nem jó kapcsolat.
2012. nov. 2. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
figyelj.. ha szeretne tőled valamit a szexen kívül, biztosan keresne. gondold végig és te is rájösz, hogy ő annyira nem akarja ezt a dolgot mint te. akkor este valószínűleg csak jól esett neki, hogy együtt filmeztetek :/
2012. nov. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!