Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Miért csinálja ezt? Mi tegyek?
Figyelt kérdés
megismerkedtem egy sráccal, nagyon rendes,kedves, és nem csak a szexre megy. át is jött egyik nap hozzám nagyon jól elvoltunk de csak filmeztünk és mindig magához szorított,puszilgatott,csókolgatott. de azóta nem írt,nem hívott =/ én ráírtam 4nap után. mondta hogy mennyek majd át hozzá. de azóta megint nem írt. én meg nem akarom azzal zaklatni hogy mikor mehetek.mit tegyek? mi történhetett vele?2012. okt. 27. 14:41
1/4 anonim válasza:
Dugni akart akkor.Aztán nem jött össze....
2/4 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan és ez 1000%
2012. okt. 28. 00:00
3/4 anonim válasza:
ha már azt zaklatásnak élné meg, hogy megkérded, hogy akkor mikor találkoztok, akkor az egy nem jó kapcsolat.
4/4 anonim válasza:
figyelj.. ha szeretne tőled valamit a szexen kívül, biztosan keresne. gondold végig és te is rájösz, hogy ő annyira nem akarja ezt a dolgot mint te. akkor este valószínűleg csak jól esett neki, hogy együtt filmeztetek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!