Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be? Előny hogy ha valaki magasabb az átlagnál?
185 cm magas vagyok 14 éves.Átlagnál szebb arcom van,nem vagyok egoista de már mondták sokan.
Nem vagyok beképzelt,jó tanuló,vicces is,mindenből poént húzok ki:D
Ez előny számomra?Osztályból a csajok le se szarnak inkább egy 50 kg-os 170 cm-es hülye gyerekre buknak aki folyton sértegeti őket,+ b**ztatja őket..
Nem tudom miért..
próbálj meg közeledni feléjük :)
amúgy én is 14 vagyok
185? Az nem olyan nagyon magas :D Én pl. 170 vagyok "lány létemre" :D Barátom 194 :DD Hidd el, hogy nem ezen múlik :D Mindazonáltal én valamiért szeretem, hogy magas, olyan jó hozzá bújni :P
18/L
És miért csak osztályon belül akarsz csajt? Sz*rni bele mi van az osztályodban...Legyél kemény és szerezz magadnak másik osztályból...vagy magasabb évfolyamból...Nah akkor lennél igazán nagy "gyerek" és utána az osztályodban lévő csajok is másként tekintenének rád...1 a lényeg!!! NE LEGYÉL BESZARI!!! Azt egy lány se szereti...állj oda elé és mond meg, hívd el...Bármi!!! csak csináld, ne várd
párkapcsolat szakértő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!