Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5-3 éves -átlagnál magasabb...

2,5-3 éves -átlagnál magasabb (nem sovány, nem is duci) - kislány hányas ruhákat, cipőket visel? Egy ismerősömnek szeretnék ajándékba.

Figyelt kérdés

Tavaly ilyenkor kb. 92-es, 24-es volt a mérete.

Akkor is itt kaptam segítséget.:)

2011. dec. 8. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha magas, akkor 104.

Én lányom 3 éves, 100 cm, 104-es ruhákat hord, bár nadrágból még inkább 98-ast. Lába 25 körüli.

2011. dec. 8. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Tavaly 92, most 104.

Cipő tél: tavaly 25, idén 28. Cipőt ne vegyél, csak ha konkrétan tudod, hogy mekkora a talpa.

A ruha jó lesz a 104-es.

2011. dec. 8. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Kislányom augusztusban volt 3 éves.

Méretek: 104cm és 18 kg.

Lába 27-es, de van 28-as cipője is.Ugye cipő válogatja.

Hord 104, 110-es ruhákat.De van 116-os némelyik jó rá.Ugye ez is ruha függő.

2011. dec. 8. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Na igen, azért az sem mindegy, hogy póló, pulcsi, vagy kis ruha. Én a póló és pulcsi félékből a 110-es méretet venném, ruhából talán elég lehet a 104-es.

Nekem amúgy fiam van, 3 éves, kb 105 centi (állítólag Ő is nagyobb a szokottnál, de az oviban vannak nála nagyobbak is). Neki 110 és 116-os ruhái vannak. Gatyából inkább a 116-ost szeretem, mert fel lehet hajtani a szárát, és gumis behúzósat veszek, amivel a deréknál szabályozni lehet a bőséget.

Cipő nagyon necces. Cipő boltokban van láb méret levevő. Azon 26-os a lába, de 28-as szandit kellett neki vennem, csizmából is 27-es a kényelmes.

Amúgy szerintem ruhát pici gyereknek nem érdemes venni ajándékba. Egy pici gyerek nem tud neki örülni ez inkább a szülőknek ajándék. Saját tapasztalat. A fiam kerseztanyukája is állandóan ruhákat hoz, de ezt mondjuk Ő meg is mondta, hogy mivel nem ért a gyerekekhez, nem tudja, hogy mivel szeretnek játszani, Ő mindig ruhákat fog hozni. A fiam vet egy pillantást a ruhákra, aztán megy is tovább. Viszont néha kap más apróságot, pl Verdás háti zsákot, és kulacsot is. Na, azokat már jobban értékeli.

Szóval ezzel csak arra szeretnék kilyukadni, hogy ha lehet, vegyél neki valami játék félét is, akár egy labdát, vagy valami apróságot, aminek igazán tud örülni.

2011. dec. 9. 10:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok. 104-110n ruhákat veszek majd. Márkás tornacipőt vásároltam, 28-ast (majd hordja az oviba, amikor belenő). Játék is lesz -nagy gyöngyfüző és kirkós, meg könyvek:). Szép ünnepet mindannyiatoknak!
2011. dec. 10. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
104-110, lábra 25-26-ot mondanék.
2011. dec. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!