Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a csúnya fiúk nálatok labdába rúghatnak?
Jogos amúgy Meztelencsigabiga kérdése.Egyébként üdvözlöm !
nekem mint férfinak pl. csúnya Lendvai Ildikó(mszp),
Lamperth Mónika(mszp), Vadai Ágnes(dk).Bocsi!
Attól függ mitől csúnya. Ha úgy néz ki mint Zámbó Jimmy, akkor alap, hogy nem. Viszont ha olyan dolog van, hogy ragyás a képe, összenőtt a szemöldöke, esetleg kövér azon lehet segíteni. Ha nagyon elbánt vele a természet, akkor talán becsúszhat a barátkategóriába.
Az ember is egy állat, és tudjuk, hogy az állatoknál is a szebb példányokra buknak a nőstények. Sajna az embereknél is.
A lányok 99%-a azonnal elutasítja a csúnya pasikat. (Hozzáteszem a legtöbb esetben igencsak bunkó módon.)
Viszont van 1%-uk, aki hajlandó esélyt adni a bizonyításra, és meg lehet mutatni nekik a belső értékeket. Szóval csak meg kell találni ezt az 1%-ot, és így még az olyan ocsmány fiúknak is összejöhet valami, mint amilyen én vagyok.
Ez relatív. Rám is valaki azt mondja, hogy ronda vagyok, valaki meg azt, hogy szép :D Szóval ez nem egyértelmű.
Emellett egy párkapcsolatba - aminek része a testi kontakt, és egy idő után a szex is - nem tudnék belemenni olyan fiúval, akihez egyáltalán nem vonzódom külsőre. Félreértés ne essék, nem a fullos divatmatjom pasikra bukok, sőt, ők épp taszítanak.. :D Barátom tök átlagos kinézetre, szóval semmi extra, nem nagy rajcsávó, de annyi hogy nem igénytelen, és egyből vonzónak látom külsőre is, ha egyébként imádom :D
szóval fiúkák, annyi az egész, hogy adjatok magatokra, és keressétek azt a lányt, akinek bejöttök külsőre-belsőre egyaránt :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!