Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják folyton a lányok ezt a megtévesztő dolgot a lányok, hogy ha ledegradálnak egy pasit, hogy te csúnya vagy, de majdnem minden ilyen ronda végére miért írják oda a mosoly jelet?
Nem nagyon értem a nőket. Olyan különösek, kiszámíthatatlanok... Én sem jöttem be egyiknek sem, és nem tudom, miért. Negyvennyolc éves vagyok, 165 cm magas, kopaszodom. Az alakom szerintem kifogástalan. Úgy is mondhatnám, hogy bomba. (Megközelítőleg gömb alakú, és van egy picurka kanócom is. Van némi túlsúlyom tehát, az ideális testsúlynak nagyjából a dupláját nyomhatom. Nem biztos, mert a mérlegünk csak 120 kg-ig mér).
De a kérdésedre azért sejtem a választ. Nem azért írják oda a "mosoly" jelet, mert álszentek, hanem mert normális, kedves emberek, és nem pszichopaták. Nem gondolják azt, hogy teljesen össze kellene törniük valakit csak azért, mert csúnya. Van neki anélkül is elég baja, ez nyilvánvaló. Az is lehet, hogy valakinek bejön majd, még ha nekik nem is. A "mosoly" jel valószínűleg egy bátorítás, egy vigasztalás. Ha élőszóban történne, talán adna egy búcsúpuszit, vagy megsimogatna. Írásban "mosoly" jelet tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!