Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a véleményetek egy ilyen fiúról mint én? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Novemberben leszek 14 éves 185 cm magas vagyok,visszahúzódó vagyok,nem szeretek beszélni tanár előtt a haverokkal,inkább amikor mondjuk náluk vagyok vagy ők nálam,akkor megy a hülyeség.De suliban nem.Jó tanuló vagyok,külsőmmel szerintem nincs baj,utcán látom hogy néznek a lányok,gondolom idősebbnek nézek ki számukra.Általában be van zselézve a hajam de ne kakas taréjra gondoljatok csak elől egy kicsit..82kg vagyok van egy kis fölöslegem a hasamon,elég nagy combjaim vannak (régen úsztam.)

A lányokkal kedves vagyok,de azt nem értem hogy miért buknak az osztályból egy idiótára? Kemény 165-170 cm vékony mint a giliszta,és folyton cseszegeti a lányokat,és röhög rajtuk és még is a lányok folyton röpködnek körülötte.Én nem szoktam őket cseszegetni,kedves vagyok hozzájuk.Nyolcosztályosba mentem szóval 4 éve ismerjük egymást,tavaly jött az idióta azóta röpködnek körülötte,de amikor nem volt tavaly pl. közeledtem feléjük de amikor ez megjött hozzá nyomultak..

Nem értem miért..

Más lányokkal is próbálkoztam (9-essel,én 8-os vagyok) az meg azt mondta hogy cuki vagyok de neki más tetszik,és nincs is arról meggyőződve hogy ő tetszik-e neki..

Hogy viselkedjek a lányokkal,hogy ne higgyék hogy "nyuszi vagyok"?

2012. okt. 27. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Aranyos lehetsz szerintem semmi gond veled szerintem kicsit tul aggodod az uj srác azért menő mert uj srác és van dumája meg gondolom elég laza és bunko tipus
2012. okt. 27. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebben az egy dologban tényleg igazat ír a demotiváló, meg a nemkutya....a lányok tényleg buknak a bunkó pasikra,azért általába mert még véletlenül sem azt csinálja amit akarnak.

De te véletlenül se legyél bunkó s,maradj meg ilyennek,mert miután sorra megb...ta őket a srác akkor majd rájönnek,hogy inkább az olyan fiúk kellenek nekik mint te. kitartás:)))

2012. okt. 27. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:

de édes vagy:) nincs veled semmi baj,egyszerűen ilyenek mostanában a lányok..ebből a fajtából ne kelljen neked,csak kihasználnának...te az a típus vagy,akinek várnia kell az igazira:) hidd el,lesz majd egy lány,aki megérdemel téged,de valszeg az csak később lesz és ez így van jól...te értelmes,jó srác vagy,ezért vigyáznod kell magadra,mert nagyon sokan az ilyenekre pályáznak,aztán összetörik őket és mikor komolyra fordulna a dolog majd olyan 17-18 évesen,addigra mindenki csodálkozni fog,hogy miért van eleged a nőkből,és miért használod ki őket (mert nagyon sokan csak ezt érdemlik) és nem értik,hogy akit sokszor összetörtek,abban sem bizalom,sem életkedv nem marad egy normális kapcsolathoz...úgyhogy nyugi,lesz olyan lány,aki nem hivalkodó,nem vihog minden kis sz@rzsák viccén és pont egy olyanra vár,mint te...bocsi a monológért,de kikívánkozott:)

22/N

2012. okt. 27. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát tudod a lányok többsége a rossz fiúkra bukik,akik amúgy csak egyszerűen bunkók,utánna meg ide jönnek panaszkodni,hogy miért nem szereti őket a barátjuk blablabla...

Szerintem ne változz meg,mert tök jó vagy igy,majd találsz te is egy hozzád való lányt.;)

2012. okt. 27. 16:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket! Van egy szép lány az osztályban azzal járt 1 hétig,azóta szívatja mindennap és még ő is röhög rajta,de valamikor tényleg megbántja elég keményen,és majdnem elsírja magát..De másnap megint körülötte forog a világ mintha semmit se tett volna vele..

Meg elég neveletlen folyton szórakozik órán az összes tanár utálja..

Köszi még az eddigieket.

2012. okt. 27. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,hogy a te sulidban milyen lányok járnak,de itt nálunk mi az ilyen fiúkat,mint az osztálytársad észre se vesszük,az ilyeket nem lehet komolyan venni.Őszintén szólva a leirásból nekem nagyon gyerekesnek tűnik,te pedig tényleg NE változz meg!!!!
2012. okt. 27. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen "jópofa" hülyegyerekek sokkal feltűnőbbek, mint a normális, kedves, kicsit visszahúzódó srácok. Kb. úgy tudnám érzékeltetni, mintha egy helyen lenne egy normális, kedves, kissé visszahúzódó lány, meg egy tipikus bombanő. A srácok 99%-a a bombanőt fogja észrevenni, akkor is, ha sekélyes és bunkó. Egyszerűen azért, mert ő a feltűnőbb.

Ettől te még nem leszel nyuszi, hogy a másik srác ilyen harsány. Csak nyugodtan legyél önmagad, 14 évesen még bőven van időd arra, hogy kitapasztald a lányokat.

(Megjegyzem pont a héten láttam egy ilyen díszmadarat, mint amilyenről te írsz: félrecsapott baseballsapka, napszemcsi (október végén!), 180 magas giliszta, seggig letolt gatya, és vagy 4 helyes kislány követte szó szerint, a nyomában voltak. Barátnőmmel majd' összepisiltük magunkat a röhögéstől.:D)

2012. okt. 27. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is valami hasonló a problémám, csakhogy én lány vagyok. Minden srácnak a nagypofájú, nagymellű, üresfejű libák tetszenek, akik minden szünetben sminkelnek. Én most vagyok 9.-es, az új osztályomban vagy egy normálisabb srác, aki nekem nagyon tetszik, de neki is csak egy ribanc tetszik. :/ Mindössze azért, mert feltűnőbb jelenség, mint én, aki nehezebben oldódik fel, kicsit visszahúzódóbb. De ne értse senki félre, nem vagyok kuka, mindenkivel nagyon jól elhülyülök, és az emberek (legalábbis az eddigi visszajelzésekből ítélve) többnyire kedvelnek, aranyos, kedves, jófej lánynak tartanak. Mégse kellenék senkinek én, csak mert nem állok neki csak úgy spontán táncolni szünetben, meg énekelgetni...

Egyébként 170cm vagyok, vékony, szerintem szép arcom van (viszonylag), és nem öltözködésben próbálok csinos lenni. Mégse...

2012. okt. 27. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsónak : Én is először a jó csajt néztem meg de amikor láttam hogy csak arra a nyomorékra bukik,azóta nem érdekel,és felfedeztem hogy vannak még szép,kedves,aranyos lányok az osztályban,de nem akarok közbe vágni mert van barátja annak a csajnak aki normális,majd ha esetleg szakítanak gondoltam lecsapok a prédára :)

Nem nagyon szoktam beszélni vele mert ő is visszahúzódó!Sok sikert neked is! :)

2012. okt. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!