Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen éretlenek a lányok?
Talán nem is tudom,, mert ezelőtt nem igazán volt facebook, msn se volt olyan hü de elterjedt. Stb. AZ INTERNET meg globalizáció. Változik a világ, ez van, szerintem semmi gond nincs vele. Vannak nem éretlen emberek is, ahogy az egyik válaszoló írta pl a húgát.
Bár nem tudom mennyire lehet feltétlen összefüggésbe hozni az érettséget a smileyk mennyiségével,
95-ös vagyok, fél éve töröltem magam facebookról, nem hiányzik, normális életem van.
Ne általánosítsd ezt,persze vannak ilyenek , de NEM CSAK A LÁNYOK körében!
Azért a sok kis csitriből már elegem van.
Volt sok olyan fiú meg lány ismerősöm is aki minden másodpercben posztolt idézeteket írt ki.
De nem mindenki ilyen!
Van akinek a szülei meg a nagyszülei is facebookon lógnak, az szánalmasabb szerintem .
Hát ha te is csak facebookon éled az életed, nem lehetsz túl értelmes már bocs... Miért abból következtetsz a 18 alattiak értelmi képességére? Mármint az összesére? Tény, hogy a jó 40%-uk ilyen, de a többit meg észre se veszed, mert azok meg nem írnak ki semmit. Az általánosítás mindig azokon az embereken alapul, akiknek a legnagyobb pofájuk van.
Hadd általánosítsak én is:
Akik 93 előtt születtek, teljesen lenézőek és általánosítóak. A gyakorikérdések.hu-n lekezelő és nem kicsit bunkó kérdéseket tesznek fel, amikben a náluk fiatalabbakat(természetesen...) illetik szebbnél szebb jelzőkkel, anélkül, hogy belegondolnának: minden korosztályban vannak gyökerek. Kitűnő példa vagy rá te... :))
Jaj és elnézést a milliónyi smiley miatt, nem tudtam, hogy ettől leszek éretlen...
Nem sokat Facebookozok csak a világban azt látom és tapasztalom h a 93as lányok meg elég éretten viselkednek 94tol viszont elég éretlenek, sírnak, nyavajognak, megalazkodnak a fiúknak mintha nem találnának mást...
Az idősebb lányok mar nem ilyenek gondolnak a jovojukre, azt tervezik, lehet velük komolyan beszélni stb...
A 17-18 evesnek miért ne illene tervezni a jövőjét? Semmivel sincs jobb helyzetben egy 20-21 éves...
Hogy felhaborodtak mar a kiscsajok...
Ez akkora nagy baromság! Úgy csinálsz, mintha a 93-ban és az az elõtt született emberek meg a 94-ben született emberek között lenne valami "választó vonal". Ráadásul mi az, hogy csak a lányok az éretlenek? A fiúk is ugyanúgy írogatnak smiley-kat, bár ennek szerintem köze nincs az érettség kérdéséhez.
Az érettség teljesen másban nyilvánul meg. Én 97-es vagyok, 15 éves és nem gondolom, hogy pl. egy 90-ben született lány 15 éves korában a jövõjét építette volna.
Az persze egyértelmû, hogy a facebook kb. 2010-tõl lett nagy sláger, és a mai tizenévesek közül szinte mindenkinek van, de a huszonévesek is ugyanúgy facebook õrültek, és õk is használnak smiley-kat. Sõt, én itt a gyík-en már láttam 30-on felülieket is smiley-kat használni.
Mellesleg tényleg nem sorolhatsz ide mindenkit, én pl. abszolút nem érzem magam éretlennek. Ha számít, facebookom nincs, de smiley-kat imádok irogatni :D, és sms-ekben is rövidítek, de ki nem?
Azok, akik 14 évesen bulikba járnak, és berúgnak minden hétvégén, na azok tényleg éretlen idióták, de nem csak a lányok, hanem a fiúk is.
Azért jó lenne, ha nem lenne ennyi általánosítás, mert kivételek mindenütt vannak, és -ahogy elõttem már írták- pont ezeket a kivételeket nem veszik észre az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!