Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt. Én nagyon szeretem és ő is engemet. Az a probléma, hogy eléggé távol lakunk egymástól. A múlt nap fel hozta azt a témát, hogy ez nekem biztosan így nagyon rossz, hogy nem láthatom gyakran, és hogy nem lehet mindig ott velem. Mondta, hogy meg szakadna a szíve ha el kellene hagyjon, de dönteni nem tud, hogy mit csináljon. Minden nap még beszélünk azóta is, felhív beszélünk skypon is meg minden. De félek, hogy úgy dönt, hogy mégis elhagy. Szerintetek lenne esélyem, hogy ne szakítson velem a távolság miatt? Mennyi az esélye, hogy együtt maradjunk ennek ellenére is? Vagy inkább hagyjam a francba, bár menyire is fáj a dolog? :(2013. jan. 14. 19:56
11/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi baja lehet, de végül csak együtt maradtunk... Köszönöm az őszinte válaszokat.
2013. jan. 21. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!