Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem nála? Vagy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála? Vagy engem is átverne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akit néha-néha szoktam látni a vonaton. A srácról megtudtam egy-két dolgot. Állítólag van egy barátnője, akivel egy suliba jár, de közben udvarol egy másik lánynak. Szóval csajozós. A Facebookján nincs kitéve semmi ilyesmi. Tudom, hogy az a Facebook meg ilyenek, de azért van, aki szereti kitenni, főleg mert a srác nagyon helyes, és kb 3000 lány van érte oda. Olyanok jutnak eszembe, hogy miért pont egy olyan kellene neki mint én, mikor nagyon sok szép lányt megkaphat. Szerintetek lehet esélyem, ha igen mit csináljak? Írjak neki Facebookon, de mit? Beszéljek vele a vonaton(ha találkozunk még valamikor, mert már egy ideje nem láttam)? Vagy engem is átverne?

2013. jan. 13. 01:35
 1/10 anonim ***** válasza:
-.-""
2013. jan. 13. 01:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Legközeleb ha vonatoztok menj oda és modn azt hogy "jegyeket bérleteket kérjük felmutatni"

akkor tuti nem mer átverni. :)

2013. jan. 13. 01:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem keress valaki mást.
2013. jan. 13. 01:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Esélyed sincs. Háromezres sor van még előtted, ne feledd.. Képzeld, mire sorba kerülnél már aggastyán lenne a fiúból. Menj el aludni, babám.
2013. jan. 13. 01:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha komolyan van barátnője, akkor te sem vagy valami marha rendes ember, ha úgy nyomulnál rá. :D Ezt félretéve, ha sokan vannak a vonaton, foglalj neki helyet, ülj mellé, kérdezd meg, hogy hova megy, hova jár, beszélgess vele. Lehet, hogy csak én vagyok facebook ellenes, de jobban szeretek élőben ismerkedni, mert lehet, hogy fb-n tök jól eldumálgattok, aztán élőben meg mindketten kukán álltok. Sok sikert :)
2013. jan. 13. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 01:39

megnyugtatlak, hogy én sem szeretem a fb ot. :)

2013. jan. 13. 01:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Dehogy! Semmi kép sem állnék közéjük!! Nem akarok nyomulni.
2013. jan. 13. 01:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Én se vagyok híve, meg mondjuk nekem sem lenne fontos, hogy mindenképp ki legyen téve, hogy bárkivel is együtt vagyok..mert szerintem nem fontos. Meg tényleg vannak olyanok, akikkel ha élőben leszólítod, szívesen beszél veled, de ha a neten ráírsz, akkor meg ugyan vele, hogy hát kit érdekel egy ismerőssel több van. Ez csak egy kérdés volt.
2013. jan. 13. 01:45
 9/10 A kérdező kommentje:
ááh, ezt elírtak. akiket*
2013. jan. 13. 01:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Meny oda és meglátod ha csalja a csaját és elutasitakor ronda vagy és kész . csak ne vájtőle hüséget akor nincs mérrt átvernie
2013. jan. 13. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!