Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyem? Akar valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem? Akar valamit? 14 éves lány vagyok és szeretek egy 17 éves srácot. Nem tudom hogy most hogy nézzek rá hogy akarhat valamit vagy én rontottam el a táncot is? (lent)

Figyelt kérdés
A bálon felkért táncolni, én mondtam neki, hogy nem vagyok jó táncos azt mondta nem baj.Táncoltunk forgatott és a 2.szám végén forgás végén összeért az arcunk majdnem a szánk is de nem mondott semmit csak nézett a szemembe és mosolygott.Nem tudtam hogy én rontottam el vagy ő jött direkt közel így nem tudtam hogy mit csináljak..Folytattuk a táncot és ez még többször is megtörtént kb 3-4 másodpercre úgy is maradtunk egymás szemébe nézve,mosolyogva és közel de aztán nem tudtam hogy tényleg én rontottam el vagy ő csinálta úgyhogy "elhajoltam" és folytattuk a táncot.(Picit "lefagytam" hiszen még soha nem kerültem hozzá ilyen közel.)Vége volt a bálnak 4-en maradtunk a helyen és láttam a szemem sarkából hogy néz engem de mikor rá néztem akkor ő is máshová nézett és ez többször is megtörtént.Ez a srác egyszer "lekoptatott" azzal hogy neki egy kicsi idősebb lányok valók. :S (Eddig is haverok voltunk)

2013. jan. 6. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tartanám helyesnek ha összejönnél vele, mert neki már valószínűleg kell a szex is egy kapcsolatba. Haverok vagytok, de többet érzel gondolom. Ez általában így van a fiú lány barátsággal. :) Szerintem még várj legalább 1-2 évet, de te döntésed. Hallgass a szívedre! :-) 15/f
2013. jan. 6. 01:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen tudja, hogy tetszik neked és ezt ki is használja. élvezi, hogy érdeklődnek iránta. nekem úgy tűnik, hogy csak szórakozik. szerintem jobb ha egyenlőre megtartjátok a barátságot és semmi többet:)
2013. jan. 6. 01:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is tudja hogy tetszik nekem bár egyszer megmondtam neki még tavaly hogy nem akarok tőle semmit mert akkor hirtelen tényleg úgy éreztem.De viszont ismerem annyira hogy ő nem használja ki a lányokat..Szereti egyenes úton tenni a dolgait ezért is nem tudom...
2013. jan. 6. 01:55
 4/5 anonim válasza:
én mikor 13 voltam akkor akart egy 17 éves srác járni velem..még most is akar de még mindeg nem mondtam rá neki igent nemet viszont annál többször de nagyon jó haverok vagyunk én se akarom őt elvesziteni meg ő sem engem szal nem nagy az a 3-4 év korkülömbség (csak amig én sem tudom mit akarok addig neki se adok kétes esélyeket)
2013. jan. 7. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan édes! Tiszta love story. :) Ebben a korban az a 3 év szinte generációs különbségnek tűnhet, ezért az ellenérzésetek kölcsönösen. Pedig nem sok az. Te is tetszel neki, ez is egyértelmű. Szerintem nem rontottál el semmit, azok a véletlenek ilyenkor picit okkal történtek. Ne félj tőle, kutasd a személyiségét, szándékát bátran, légy önmagad, de olyat ne tégy, amire nem lennél büszke később. Fiatal vagy, rengeteg idő áll még előtted megtapasztalni a párkapcsolatot. Szerintem. 34/F
2013. jan. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!