Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lenne esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy van egy lány, akibe szerelmes vagyok, de borzasztóan. Próbáltam már elfelejteni, elszakadni, de képtelen vagyok. Nagyon jó az összhang köztünk, egy-egy beszélgetés simán 4-5 óra is lehet és szinte minden nap van valami kontakt (legalább egy-két sms). Azért vagyunk meg már 3 éve ebben az állapotban, mert nem teszek nyomulós lépéseket sosem. A probléma az, hogy én kövér vagyok. Nem különösebben csúnya, de hogyan próbálkozzak be egy lánynál, ha az önbizalmam 0 körül van?! Hát tudom a választ, sehogy. Elhatároztam, hogy megváltozok és eljárok sportolni minden nap, életmódod váltok. Ezek után lehetne esélyem kilépni a barát kategóriából, vagy felejtsem el? Szerintem életemben senkit sem szerettem valakit annyira, mint Őt....

19/f

2013. jan. 11. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Friendzoned :D amúgy igen van esély rá hogy összegyertek,de mérlegeld,hogy ha esetlen nem jöttök össze rámehet a barátságokot..

A sportolást pedig ne add fel! Kitartást és sok sikert minden napra! :)

2013. jan. 11. 21:19
 2/10 anonim válasza:
Ha tényleg szeret nem érdekli, hogyan nézel ki. Mond meg mit érzel és, hogy érte meg is változnál.
2013. jan. 11. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben most beprobálkoznék nála. Hiszen ha téged szeretk, akkor ha egy atléta leszel akkro már nem az a srác leszel akibe beleszeretett. Ha szeret akkor igy szeret, ha meg nem akkor átmőttetheted magad Brad pitté is akkor se fog szeretni.
2013. jan. 11. 21:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képes elmondani. Biztosan sejti, hogy tetszik nekem, de hogy ennyire, azt kétlem, hogy tudja. Azért nem tudom megmondani neki, mert olyan szoros a barátság, hogy nem bírnám ki, hogy ez megszakadjon.
2013. jan. 11. 21:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Szívesen várok még véleményeket. :)
2013. jan. 11. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy egy csomót beszélgettek, és napi szinten, szerintem elfogadott olyannak amilyen vagy, és ha majd akarsz akkor teszel azért, hogy megőrizd az egészségedet..de megkérheted, hogy segítsen neked..
2013. jan. 11. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
6-oshoz még annyit, hogy ha rendeződik a lelki életed, akkor a kilók potyognak lefelé. Tehát öröm a köbön, könnyebben fogsz fogyni:DD
2013. jan. 11. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Hajrá sportolj tovább!!Egy nagy kocka helyett hat kiskocka jobban mutat! :) De lehet a csaj így is szeretne.. Mi nem dönthetünk helyetted! További Jó estét!
2013. jan. 11. 21:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást. Tudom, hogy ha rendeződnének a lelki dolgok, ezerszer könnyebb lenne, mert nagyrészt a szeretet pótlása miatt eszek. Az a baj (tudom hogy nagyon ciki), de nem volt még barátnőm. Sosem voltam ilyen nagy csajozós alak, midig csak a friendzone-ba jutok...
2013. jan. 11. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:

nézd, két lehetőséged van

ha nem akarsz szenvedni, akkor megmondod neki. még mindig jobb a biztos elutasítás, mint belebetegedni a szerelembe persze fájni fog, ha azt mondja, hogy nem kellesz neki mint társ, de ki fogod heverni. ha meg okés a dolog, csak jól jársz a bátorsággal

vagy nyűglődsz tovább, és várod, hogy majd egyszer elmúlik az érzés, de addig lehet, hogy nem veszed észre, hogy lenne más lány, aki viszont szeretne. a kövérség nem feltétlenül kizáró ok, hogy valakit szeressenek, csak ne az irreálisan nem hozzád illő lányokat nézegesd, hanem a kedvességet, a rendeseket keresd

2013. jan. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!