Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lenne esélyem?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy lány, akibe szerelmes vagyok, de borzasztóan. Próbáltam már elfelejteni, elszakadni, de képtelen vagyok. Nagyon jó az összhang köztünk, egy-egy beszélgetés simán 4-5 óra is lehet és szinte minden nap van valami kontakt (legalább egy-két sms). Azért vagyunk meg már 3 éve ebben az állapotban, mert nem teszek nyomulós lépéseket sosem. A probléma az, hogy én kövér vagyok. Nem különösebben csúnya, de hogyan próbálkozzak be egy lánynál, ha az önbizalmam 0 körül van?! Hát tudom a választ, sehogy. Elhatároztam, hogy megváltozok és eljárok sportolni minden nap, életmódod váltok. Ezek után lehetne esélyem kilépni a barát kategóriából, vagy felejtsem el? Szerintem életemben senkit sem szerettem valakit annyira, mint Őt....
19/f
Friendzoned :D amúgy igen van esély rá hogy összegyertek,de mérlegeld,hogy ha esetlen nem jöttök össze rámehet a barátságokot..
A sportolást pedig ne add fel! Kitartást és sok sikert minden napra! :)
nézd, két lehetőséged van
ha nem akarsz szenvedni, akkor megmondod neki. még mindig jobb a biztos elutasítás, mint belebetegedni a szerelembe persze fájni fog, ha azt mondja, hogy nem kellesz neki mint társ, de ki fogod heverni. ha meg okés a dolog, csak jól jársz a bátorsággal
vagy nyűglődsz tovább, és várod, hogy majd egyszer elmúlik az érzés, de addig lehet, hogy nem veszed észre, hogy lenne más lány, aki viszont szeretne. a kövérség nem feltétlenül kizáró ok, hogy valakit szeressenek, csak ne az irreálisan nem hozzád illő lányokat nézegesd, hanem a kedvességet, a rendeseket keresd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!