Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt. Én nagyon szeretem és ő is engemet. Az a probléma, hogy eléggé távol lakunk egymástól. A múlt nap fel hozta azt a témát, hogy ez nekem biztosan így nagyon rossz, hogy nem láthatom gyakran, és hogy nem lehet mindig ott velem. Mondta, hogy meg szakadna a szíve ha el kellene hagyjon, de dönteni nem tud, hogy mit csináljon. Minden nap még beszélünk azóta is, felhív beszélünk skypon is meg minden. De félek, hogy úgy dönt, hogy mégis elhagy. Szerintetek lenne esélyem, hogy ne szakítson velem a távolság miatt? Mennyi az esélye, hogy együtt maradjunk ennek ellenére is? Vagy inkább hagyjam a francba, bár menyire is fáj a dolog? :(

2013. jan. 14. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem kell szakítani, többet kell találkozni
2013. jan. 14. 19:57
 2/11 isshosenkin ***** válasza:

szakítsatok és keress vkit aki közelebb van hozzád...vagy te menj közelebb a párodhoz.

a távkapcsolat hosszú távon "NEM MŰKÖDIK" fiatalon...

35 fölött működhet...

2013. jan. 14. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:

"meg szakadna a szíve ha el kellene hagyjon, de dönteni nem tud, hogy mit csináljon"

ő már döntött, csak gyáva, azt akarja, hogy te lépj le, és ne ő legyen a "rossz"

2013. jan. 14. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha valóban nagyon szeret, akkor nem fog szakítani, hanem megpróbálja megoldani, hogy többet találkozzatok.

Biztos van rá valami mód hosszútávon, hogy gyakrabban lássátok egymást. Ha mindketten akarjátok ezt, sikerül megoldani.

2013. jan. 14. 20:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Karácsonyba úgy volt, hogy eljön. Ennek nagyon örültem, hogy újra láthatom, mindig is kérdeztem tőle, hogy mikor jön már. De semmi, végül nem jött el.
2013. jan. 14. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
És miért nem jött el?
2013. jan. 15. 12:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát. Volt egy kisebb veszekedés, inkább azért..
2013. jan. 15. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Fiatalon szerintem sem működhet a távkapcsolat... Túlságosan intenzív egy fiatal szerelem ahhoz, hogy el bírná viselni a távolságot..

Nem tud dönteni, hogy mit csináljon? Ő már rég döntött, csak talán még magának sem meri bevallani, nemhogy neked... Arra vár, hogy te lépj, hogy te mondd ki az "ítéletet".

Nem voltatok együtt karácsonykor?:O Na, hát én akkor mondtam volna azt, hogy ágyő, ha karácsonykor nem lett volna velem... :)

2013. jan. 20. 11:43
 9/11 anonim válasza:
Szerintem ott ahol ő lakik van/vannak neki más lány/ok akikkel el tudná képzelni, és nem akar megbántani. Hagyd a fenébe és keress mást!
2013. jan. 20. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen az a kapcsolat, hogy még karácsonykor se vagytok együtt.. hiába táv.. itt más baj is van szerintem
2013. jan. 20. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!