Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
szakítsatok és keress vkit aki közelebb van hozzád...vagy te menj közelebb a párodhoz.
a távkapcsolat hosszú távon "NEM MŰKÖDIK" fiatalon...
35 fölött működhet...
"meg szakadna a szíve ha el kellene hagyjon, de dönteni nem tud, hogy mit csináljon"
ő már döntött, csak gyáva, azt akarja, hogy te lépj le, és ne ő legyen a "rossz"
Ha valóban nagyon szeret, akkor nem fog szakítani, hanem megpróbálja megoldani, hogy többet találkozzatok.
Biztos van rá valami mód hosszútávon, hogy gyakrabban lássátok egymást. Ha mindketten akarjátok ezt, sikerül megoldani.
Fiatalon szerintem sem működhet a távkapcsolat... Túlságosan intenzív egy fiatal szerelem ahhoz, hogy el bírná viselni a távolságot..
Nem tud dönteni, hogy mit csináljon? Ő már rég döntött, csak talán még magának sem meri bevallani, nemhogy neked... Arra vár, hogy te lépj, hogy te mondd ki az "ítéletet".
Nem voltatok együtt karácsonykor?:O Na, hát én akkor mondtam volna azt, hogy ágyő, ha karácsonykor nem lett volna velem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!