Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok szakítana veletek a távolság miatt?

Figyelt kérdés
Már több,mint egy éve vagyunk/voltunk együtt a párommal!Ebből kb fél éve távkapcsolatban vagyunk!Ő nem szeretné tovább így folytatni!Próbáltam/próbálok munkát keresni ott,ahol ő van de sajnos eddig nem jött össze!Mit tennétek ha szeretnétek ő is szeretne csak a távolság állna köztetek?

2013. jan. 14. 09:01
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Szerintem ő lezárta!Nemrég beszéltem vele!Annyit mondott,hogy próbáljam meg őt elfelejteni szóval semmi értelme bármit tennem!A német lenne a nyelv mellesleg!elmentem csak miatta egy nyelvtanfolyamra is!Most úgy vagyok vele,hogy nagyjából megértem,de megszólalni sajnos egyáltalán nem tudok,vagy nagyon minimálisat,de az meg kevés!Hát ez van!Leszűrtem a tanulságot,hogy hiba beleszeretni valakibe!Az ember a saját hibáiból tanul!ez most megtörtént!Többé nem fordul elő!
2013. jan. 14. 12:12
 32/50 anonim ***** válasza:
Keresnék egy olyat aki közel lakik és aki szeretni is tud!
2013. jan. 14. 12:21
 33/50 A kérdező kommentje:
Igazad van!de sajnos nem érzem úgy,hogy bárki is kellene!Sőt!Befejeztem az ilyesmit úgy érzem!:'(
2013. jan. 14. 12:24
 34/50 anonim ***** válasza:

SSX44,ha az olyan egyszerü lenne. Ráadásul a szeretet kevés, csomó mindennek klappolnia kell.

Úgy érzem ez a srác nem szeretett téged annyira,ha ezt igy feladta. Sajnálom, tényleg el kell felejtened öt. Nem lesz könnyü, de nem lehetetlen.

2013. jan. 14. 12:26
 35/50 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz utolsó!De ennyire még sosem éreztem magam rosszul!Olyan,mintha kitépte volna a szívemet és még jól meg is taposta volna!Megalázottnak és szerencsétlennek érzem magam!Másoknak miért megy könnyen minden!Én meg hiába küzdök semmi nem sikerül! Elegem van az egészből!:'(
2013. jan. 14. 12:28
 36/50 anonim ***** válasza:
Sird ki magad, sajnáld magad egy kis ideig, de aztán állj talpra. Tüzz ki más célokat, keress hobbikat, csináld amit szeretsz. Semmi nem történik véletlenül, ennek igy kellett lennie sztem. Sajnálom, mert tudom milyen nehéz...
2013. jan. 14. 12:48
 37/50 A kérdező kommentje:
Nem akarok sírni,de nem tudom abba hagyni!Az a baj,hogy mindent,amit eddig csináltam terveztem vele akartam és most így nem tudom mit csináljak!Nem tudom mihez kezdhetnék!Ennyire padlón még soha életemben nem voltam!De nem is szeretnék többet lenni!
2013. jan. 14. 12:54
 38/50 anonim ***** válasza:

én dettó ebben a helyzetben voltam ,és mondhatom azt hogy még most se tudom teljesen elfogadni ,néha hullámokban rám tör a fájdalom de sakk-matt -maradt a barátság és lépni kell tovább! idézem a 24-est: "Az a helyzet, hogy ha tényleg olyan párt találtál akiért érdemes élni és "csak" ennyi ok lenne a szakításra, később jön majd a "mi lett volna ha" jellegű önmarcangolás, fej falba csapkodása és a tehetlenség érzése, hogy nem tettél meg mindent amit lehetett.

-1 jó tanács ,minden változik,ami ma lehetetlen az holnap ,már nem biztos hogy az!

-

2013. jan. 14. 14:21
 39/50 anonim ***** válasza:

12:26

Olyan egyszerű bizony! Az élet egyszerű mint az 1x1, csak rengetegen túlbonyolítják!

Aki nem érdemel és tisztel téged ahhoz miért ragaszkodsz görcsösen???

2013. jan. 14. 15:47
 40/50 A kérdező kommentje:
38 az a baj,hogy én most mindent lehetetlennek érzek!Nem tudom mit csináljak!Mit tehetnék?
2013. jan. 15. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!