Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok szakítana veletek a távolság miatt?

Figyelt kérdés
Már több,mint egy éve vagyunk/voltunk együtt a párommal!Ebből kb fél éve távkapcsolatban vagyunk!Ő nem szeretné tovább így folytatni!Próbáltam/próbálok munkát keresni ott,ahol ő van de sajnos eddig nem jött össze!Mit tennétek ha szeretnétek ő is szeretne csak a távolság állna köztetek?

2013. jan. 14. 09:01
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Khm... Én nem vagyok a távkapcsolat híve... Ami azt illeti nekem már a 100km távkapcsolatnak minősül és nem fogok ennyit utazgatni ilyen drága benzin árak mellett. Alapból össze sem jönnék egy ekkora távolságban levő emberrel. De ha mégis úgy alakul, hogy egy ideig egy helyen voltunk ahol kialakulhatott a szerelem, és utána növekszik a távolság, akkor első lépésként munkát keresnék ott, aztán ha találok mellé albérletet is akkor nincs akadálya a folytatásnak, de ha fél évig nem találok melót a környéken, vagy elfogadhatóbb távolságban akkor én is szakítanék, bármennyire is szeretem, nem rabolom az idejét egy halott kapcsolattal. (és ahol én nem találok melót ott tényleg nincs is; jelenleg 2 munkahelyem van :) tehát lehet találni, csak keresni kell:D)
2013. jan. 14. 09:16
 12/50 anonim ***** válasza:

én 2 évig csináltam a 180 km-t...elfárad az ember,nem is az utazásban hanem abban hogy csak mindent utólag tudsz a pároddal megosztani,örömöt-bánatot...ha csak 1 ölelésre lenne szükség sem lehet kivitelezni...megszokja az egyedül létet...kihűl a dolog..legalábbis nálam ez történt...és úgy voltam vele,elengedem,legyen mással boldog akivel kiélheti a legszebb időszakának minden percét...ne erre a heti vagy 2 heti 1,5 napra (pazarolja) az idejét...

-szerintem ha szeret akkor nem mondja hogy legyen vége,nem akarja így folytatni,dehogy nem..küzdeni kell..kitalálni valami megoldást...szerintem ez csak 1 ürügy volt...lehet találkozott valaki mással,vagy megingott az érzéseivel kapcsolatban...ne túráztasd agyon magad,nem érdemli meg hogy miatta adj fel mindent..ha nem tud megvárni akkor ennyit róla..(szerintem)

2013. jan. 14. 09:17
 13/50 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy elképzelhető,hogy tényleg csak a távolság az ok!én sem vagyok benne 100% ig biztos,de tényleg nagyon rossz így és az a legrosszabb,hogy sajnos nincs kilátásban semmi lehetőség,mert ha lenne akkor lehet nem így alakult volna!Ő azt állítja ugyanúgy szeret és persze én még jobban!Nem tudom mit tehetnék,mert azt mondta ha ott lennék semmi gond nem lenne!Ő azt mondja jobb lesz ha most szakítunk így talán könnyebb lesz mindkettőnknek később minthogy azon kattogjunk mikor,hogy találkozzunk és csak skype-on lássuk egymást és ott beszéljünk?! Szerintetek?
2013. jan. 14. 09:18
 14/50 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetném a dolgot a helyedben. Én is voltam hasonló helyzetben, és a szakítás mellett döntöttem. Nem bántam meg, rövid időn belül lett barátnőm 3 kilométer távolságban... :)
2013. jan. 14. 09:20
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

9

Ha valakit szeretsz-nincs távolság. Értsd meg ez az ember be akarja veled fejezni, csak erre fogja.

2013. jan. 14. 09:21
 16/50 A kérdező kommentje:
11. Pontosan egyszerűen semmi munka azon a környéken!:( sajnos annyira elszeparált,hogy nem lehet találni szinte semmit!Ami meg lenne arra vagy a helyieket veszik fel,vagy mivel 2 nyelvű helyszínről van szó amiatt sajnos én nem tudok oda menni,mert nekem csak az egyik megy a másikból csak gagyogok éppen!:(
2013. jan. 14. 09:22
 17/50 A kérdező kommentje:
Igen 15-ös és mindenki más,aki ezt írta sajnos én is így érzem!Csak az a legrosszabb,hogy tényleg soha nem veszekedtünk,minden jó volt közöttünk közös jövőt terveztünk és csak egyik pillanatról a másikra döntött így!:( előtte ugyanúgy beszéltünk,mintha semmi gond nem lenne és mondta,hogy nem akar elveszíteni és rá 10 percre pedig ekkorát fordult,hogy szakítsunk4Ezért nem értem az egészet!:'(
2013. jan. 14. 09:25
 18/50 anonim ***** válasza:
Hűűha hát így talán igaza van, nincs sok értelme, van aki ezt nem bírja sokáig.
2013. jan. 14. 09:36
 19/50 anti paladin ***** válasza:

Nem lehet, hogy a párod már jó ideje fontolgatta a szakítást és azért nem mondta el mert nem akarta "megmérgezni" azt a kevés időt amit együtt tölthettek?

Itt alapvetően nem a távolság a probléma hanem hogy nem tudni mikor bútorozhattok össze. Velem is ez volt régen egy csajjal. Hiába szerettük egymást, fiatalon csak egy ideig opció a távkapcsolat.

Gondolom a 20-as éveitekben járhattok, ilyenkor sokkal nehezebben megy a várakozás, hiszen ha fiatal az ember, még sokkal több lehetősége van egy párkapcsolatra.

2013. jan. 14. 09:45
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Akik tényleg szeretik egymást,azoknak nem gond a távolság.Akik ezt kifogásolják,azok nem szeretik a másikat annyira.
2013. jan. 14. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!