Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek internetes barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek internetes barátságbol lehet szerelem? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátom fbn több mint egy éve ismerem minden nap 5órát beszélünk vagy legkevesebb 3 mindent elmondunk egymásnak és azt is elmondtuk hogy tetszünk egymásnak én már szeretem de ö nem tudom suli után taliznánk mert ö nem idevalósi és még nemlesz kész a suli nem burunk suli végéig még egy 4-5 hónap van hátra szerintetek lehet ez most szerelem ?

14/L

2013. jan. 8. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerelem lehet,de egy egyes nyelvtanból mindenképp..
2013. jan. 8. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
mennyire távol laktok?
2013. jan. 8. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
hát 3 óra hossza lenne az út neki hozzám de suli után mind a ketten ugyanabba a városba megyünk tanúlni tovább
2013. jan. 8. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
talán akkor, de nagyon fiatalok vagytok ehhez még.
2013. jan. 8. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:

de ha tetszem neki akor ?:/

félek most hogy nem akar semmit hiába tetszem neki

2013. jan. 8. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha 2 ember ugyanazt akarja a másiktól, akkor nem tudom, mi akadálya lehet annak, hogy megvalósuljon...
2013. jan. 9. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Én sem de ez van : (
2013. jan. 9. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
5 éve ismerkedtünk meg a még akkor menőnek számító myvipen.Akkor 12 voltam.Mindig is vonzódtunk egymáshoz,de vártunk pár évet,és lám,17 évesen összejöttünk,már 5 hónapja együtt vagyunk.150km van köztünk és kéthetente találkozunk.
2013. jan. 9. 18:27
 9/9 A kérdező kommentje:
remélem velem is igy lesz :D
2013. jan. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!