Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok szakítana veletek a távolság miatt?

Figyelt kérdés
Már több,mint egy éve vagyunk/voltunk együtt a párommal!Ebből kb fél éve távkapcsolatban vagyunk!Ő nem szeretné tovább így folytatni!Próbáltam/próbálok munkát keresni ott,ahol ő van de sajnos eddig nem jött össze!Mit tennétek ha szeretnétek ő is szeretne csak a távolság állna köztetek?

2013. jan. 14. 09:01
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
Ez csak ürügy neki a szakításra, de gyáva megmondani az igazat neked. Fél év után a világ legszerelmesebb embere sem tenne igy.
2013. jan. 14. 09:04
 2/50 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból mennyi is az a "Hű de nagy Távolság" ?
2013. jan. 14. 09:04
 3/50 anonim ***** válasza:
Hát, meg tudom érteni. Egy idő után nagyon fárasztó tud lenni a távolság, az utazásra fordított idő és pénz, és az hogy nem tudtok minden nap együtt lenni. Nekem is volt távkapcsolatom, fél év után elegem lett belőle és szakítottam...
2013. jan. 14. 09:06
 4/50 anonim ***** válasza:
Gondolom kevesebb mint 150 km...
2013. jan. 14. 09:06
 5/50 anonim ***** válasza:
Ez egy hülyeség. Mi 3 hónap együtt járás után fél évet voltunk más-más földrészen, ezidő alatt egyszer találkoztunk. A kapcsolat túlélte, mert szerettük egymást. Vannak, akik éveket várnak a párjukra, mert mondjuk börtönben van, stb... A távolság csak egy kifogás, a párod akkor is szakítana, ha egy városban laknátok, csak nehezebben találna rá ürügyet.
2013. jan. 14. 09:09
 6/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk mindenki másmilyen. Én biztos nem várnék senkire ilyen sokat. Csak egy életed van, és az időt senki nem adja vissza neked, és túl sok mindenről maradsz le az idő alatt. Én ilyet már nem tennék...
2013. jan. 14. 09:11
 7/50 anonim ***** válasza:
ez csak kifogás !de inkább szakítson veled és tudod azt hogy nincs veled ,mint hogy azt mondja veled marad és megcsal közben!
2013. jan. 14. 09:12
 8/50 KMJ ***** válasza:
Létezik örök szerelem? :D
2013. jan. 14. 09:14
 9/50 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak a távolság durván 1000km!:(
2013. jan. 14. 09:15
 10/50 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen. Mit tettem volna? Beletörődtem... sokat nem tudtam volna csinálni amúgy sem 18 évesen.
2013. jan. 14. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!