Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjek ki a "friend-zone"-ból?
Szóval,van egy lány,akivel jelen állás szerint barátok vagyunk,de nagyon hasonlítunk,és nagyon összeillünk,mások szerint is.
Mostanában nagyon közelít felém,már Ő is rámír Facen,órákon át hülyéskedünk,és kaptam egy "jóéjt! :)"et is elköszönéskor.Ebben látszólag semmi szokatlan,de régebben csak néha írtam én rá,és akkor is "bye" volt az elköszönés,ami nála a normális...most "jóéjt,szia"
Nem mellesleg élőben is elvagyunk hasonlóan jól.
Van egy kis kiegészítés a történethez,de ha ez valakit érdekel,írjon privátot.
Nekem már volt barátnőm,jó sokáig,ezalatt nem beszéltünk nagyon.
Hogyan lépjek?Nem akarom elveszíteni,értem ezalatt,hogy mint barátot is..
15/F
#20 Miért?Már az is bűn,ha szeretek vakakit?Ergo,ölelés,csók,ez a maxhatár,nem értem,mi a baj ebben.
Elég egyértelmű jelek,csak nem akarok tolakodó lenni..
"El kell kezdeni érdeklődni, és ha nem a külső miatt került oda, akkor alakulhat a dolog!"
Mert szerinted mi más miatt kerül a barátzónába valaki? -_- Csakis a külső miatt,ennyi,nem tudom miről beszélsz.Ebben az esetben csak pénzzel lehet kitörni a barát zónából
szivódizel: Inkább a jó lökhárító, de magán!!!
A pénzzel sem lehet kitörni. Számtalanszor láttam, hogy pénzzel akartak imponálni a nőknek. Közben meggazdagodott a faszi, nem ritkán milliomos lett. Megkereste a régi, egyetemi szerelmét. De nem kellett neki úgy sem. Maradt a csóró helyeskéknél.
A nők másik csoportja, akiknél ki lehet, simán üzleti érdekből eljátssza, hogy szerelmes lett. Ő is marad a csóró helyeskéknél, egyszerűen felfedezi, hogy valaki fizet neki, ha bizonyos időt tölt vele- a szabadidejében meg csinálhatja ugyanazt, mint addig.
Megéri?
Bár sokak szerint a semminél ez is jobb...
A gond az, hogy nemnagyon lehet kitörni innen. Én is voltam barátzónában egy lánnyal, jó sokáig. Vonzódtunk egymáshoz meg minden sokan már kérdezték hogy járunk-e vagy kavarunk-e. De persze a neeem csak barátok vagyunk az megmaradt. Ölelések puszilkodások de tovább nem lehetett menni. Mikor megpróbáltam kitörni megsértődött majd egy hétig nem beszéltünk. Utána a nyakamba ugrott hogy hiányzom.
Nah akkor reménykedtem, de aztán elmesélte, hogy az volt a gond, hogy már az elejétől kezdve barátként viszonyult hozzám és nem tudja már így elképzelni.
Arra célzok ezzel, hogy lehet hogy bír a csaj, de ha egyszer barátzónába tesz onnan nehéz kitörni. Bár a mai napig néha odajön, nembírja ki megölel puszit ad, de nem fogja otthagyni miattam a pasiját, annak ellenére hogy szeretjük egymást. Bár ez egy külön téma lenne itt Gyakorikérdéseken, de ő ezt úgy hiszi hogy barátság érted.
A lényeg:
Ha nem vagy régóta barátzónában akkor van esélyed, de minél tovább húzod annál rosszabb. Vagyis lépj azonnal, vagy hallgass mindörökre.
Az első kategória ritka mint a fehér holló.A második kategóriából már jóval többen vannak.Szerintem az egyértelmű hogy a második kategóriánál a csaj tart még egy helyes szeretőt pluszban
Ugyanez csak nálam kicsit bonyolultabb..:/
Nehéz ebből kitörni szinte lehetetlen. A kiegészítést írd már meg priviben kíváncsi vagyok rá..
Tetya! Rezidens friendzónos vagyok, gyakorlatilag ott lakom.
Az évek során nagyon sokszor ugyan úgy beszopódtam. Nagyon kényelmetlen érzés és kifoglalta az egész elmém. Rájöttem hogy itt biztos hogy belső hiba van. A friendzone mint hiba pedig az alacsony önértékelésből fakad.
Mivel nem bízol abban hogy meg tudod csinálni, hogy jól tudsz teljesíteni/beszélni/cselekedni/stb, stb... Ezek a gondolatok aggasztanak az életed minden terén. Mikor pedig a helyzet egyértelműen mutatja hogy MOST kéne cselekedni, akkor hezitálsz mert éppen a belső fosforgataggal vagy elfoglalva.
A megoldás az hogy magadba nézel naponta és megvizsgálod hogy PONTOSAN mit csinálsz és miért. Nem viccelek. Rájössz hogy mi hülyeség mi nem. Megérted hogy mit mi követ hogy ha bizonyos módon állsz hozzá dolgokhoz.
Az alacsony önértékelés pedig álltalában vissza megy egészen az egyik szülőig. De az már keményebb dió.
Nekem ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!