Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjek ki a "friend-zone"-ból?
Figyelt kérdés
Szóval,van egy lány,akivel jelen állás szerint barátok vagyunk,de nagyon hasonlítunk,és nagyon összeillünk,mások szerint is.
Mostanában nagyon közelít felém,már Ő is rámír Facen,órákon át hülyéskedünk,és kaptam egy "jóéjt! :)"et is elköszönéskor.Ebben látszólag semmi szokatlan,de régebben csak néha írtam én rá,és akkor is "bye" volt az elköszönés,ami nála a normális...most "jóéjt,szia"
Nem mellesleg élőben is elvagyunk hasonlóan jól.
Van egy kis kiegészítés a történethez,de ha ez valakit érdekel,írjon privátot.
Nekem már volt barátnőm,jó sokáig,ezalatt nem beszéltünk nagyon.
Hogyan lépjek?Nem akarom elveszíteni,értem ezalatt,hogy mint barátot is..
15/F
2013. jan. 12. 23:12
1/28 anonim válasza:
A friend-zone egy ördögi csapda, csak úgy tudsz belőle kitörni, ha beszerzed az Ezer igazság kardját, de az szinte lehetetlen, sajnálom :(
2/28 anonim válasza:
Elsőnek igaza van! De a sexy alsónemű is segíthet, ha egy fülledt nyári napon egész véletlenül passzos boxerben fogadod, az talán megmozdít valamit benne...
3/28 A kérdező kommentje:
Ja,lemaradt:Komoly válaszokat várok,nem óvodásszintű fogyatékosokat.
2013. jan. 12. 23:18
4/28 anonim válasza:
2.-es vagyok. Komolyan írtam. Tényleg segíthet.
5/28 Hanariko válasza:
Ha úgy érzed, hogy ő is közelít feléd, akkor te is ejts meg apró jeleket. Bókolj neki, te is "jóéjt, szia"-val köszönj el, és ha adódik olyan helyzet, akkor hívd el valahova. Akár egy sétára vagy ilyesmi... szóval legyetek sokat együtt kettesben.
6/28 A kérdező kommentje:
De a nyár még messze van.Ennél pedig kicsit másabb választ várok.. :)
2013. jan. 12. 23:22
7/28 anonim válasza:
Ezt elrontottad. Irány a következő csajje.
Esetleg ha megvillantod a 20 ezreseidet...
8/28 A kérdező kommentje:
#5 és mi a teendő,ha össze van nőve a barátnőjével?(Idiótákat megelőzve :nem leszbi)
2013. jan. 12. 23:24
9/28 anonim válasza:
Akkor legfeljebb mindkettőnek megtetszel a csinos boxerben. :) Addig meg el lehet ejteni egy-két kétértelmű mondatot. :)) Hanariko is jókat írt!
10/28 Solarian válasza:
Elbasztad, akárcsak én. Törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!